Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koduğumun şeref yoksunu şikecilerine bak hele.

Var ya bir kaç hafta sonra Kadıköy de yine koysak bu sefer gerçekten dünya çapında kuş ölümü gerçekleşir.
Olur mu dersin? Hazır seyirci de yokken iki kez üst üste çakarsak bunlara önümüzdeki sene seyircili bile olsa Kadıköy'de psikolojik üstünlük bize geçer artık geçmiş olsun. En son hangi büyük takım hangi büyüm takımın evinde iki maç üst üste kazanmıştır ki? Ben hatırlamıyorum ve gözümden kaçmış.

Olur mu dersin? Hazır seyirci de yokken iki kez üst üste çakarsak bunlara önümüzdeki sene seyircili bile olsa Kadıköy'de psikolojik üstünlük bize geçer artık geçmiş olsun. En son hangi büyük takım hangi büyüm takımın evinde iki maç üst üste kazanmıştır ki? Ben hatırlamıyorum ve gözümden kaçmış.
Bayern var. Dortmund'u son iki lig maçında kendi evinde yendiler.

Bayern var. Dortmund'u son iki lig maçında kendi evinde yendiler.

Kusura Bakmada Renktaş bu TFF bu hakemler sence izin verecekmi? Messi bile bizde oynasa o maçı bizim kazanmamız imkansiz bosuna hayal kurmayalım.

tek kale mac oynasak inan yeniliriz
ha sunuda diyim en azından 1 futbolcu kesin bizim takımdan Kırmızı görecek.

kompleksi olanlar için konuşuyorum, bu kadar yoktu eskiden sanki,hamza hoca zamanı,gomisli dönem ve son şampluğumuzda bjknin şampluk fırsatı varken arenada yenip yarış dışı bıraktık,bence ondan bu acıları

Ezelden beri bu kafadalar. 1987de Malatya maçında Malatya futbolcularına teşvik olarak otomobil vermişiz de, 1993 yılında Ankaragücü maçında kaleci Zalad'ı satın almışız da yıllardan beri olan derin eziklikleri var.

Kusura Bakmada Renktaş bu TFF bu hakemler sence izin verecekmi? Messi bile bizde oynasa o maçı bizim kazanmamız imkansiz bosuna hayal kurmayalım.

tek kale mac oynasak inan yeniliriz
ha sunuda diyim en azından 1 futbolcu kesin bizim takımdan Kırmızı görecek.
Maç daha oynanmadı. Yeter ki hoca ve oyuncular konsantre olsun gerisinin bir önemi yok.

Senin mantığına göre geçen sene de yenmemize izin vermemeleri gerekiyordu.

Maç daha oynanmadı. Yeter ki hoca ve oyuncular konsantre olsun gerisinin bir önemi yok.

Senin mantığına göre geçen sene de yenmemize izin vermemeleri gerekiyordu.

renktaş bu sefer aleni oynuyorlar acık acık
baksana limak in başkanının açıklamalarına
inşallah dedigin gibi olur ama
benim şahsi düşüncem bizi orada saglam bir hakem kıyımı bekliyor

Resim
Resim
Resim
Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt