Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu çocuğa istemsizce üzülüyorum. Bugün Donktan falan özür diledi, centilmende oynadı. Galatasaray taraftarıyken parayı seçti, ama mutlu değil her halinden belli. Üzücü. Taraftarda benimsemedi.

Diğer noktaya gelirsek, Fenerin ilk yarı oyun planıyla ikinci yarı oyun planı farklıydı. Belkide bizim farklıydı bilmiyorum, topu onlara verdik. Daha çok pas yapmaları normal. Bir nokta daha, banada senelik 18 milyon euro verseler, bende en azından o kadarlık oynarım.

Bu çocuğa istemsizce üzülüyorum. Bugün Donktan falan özür diledi, centilmende oynadı. Galatasaray taraftarıyken parayı seçti, ama mutlu değil her halinden belli. Üzücü. Taraftarda benimsemedi.

Diğer noktaya gelirsek, Fenerin ilk yarı oyun planıyla ikinci yarı oyun planı farklıydı. Belkide bizim farklıydı bilmiyorum, topu onlara verdik. Daha çok pas yapmaları normal. Bir nokta daha, banada senelik 18 milyon euro verseler, bende en azından o kadarlık oynarım.
Uzulecek bisey yok rengo bunlari gitmeden once dusunecekti. 8 senedir sampiyon olmayan kulubun baskasi cok farkli 1-2 mac iyi oynamdigin anda taraftar zaten hemen uzerinde oluyor Fenerbahcede.
Bide bize bak yani MHY bizde olsaydi inan cok daha sabirli olurduk.

Gitsin simdi banka hesapina baksin kimsede uzulmesin hic buna.

Genelevine düşen kadınlara ben de üzülüyorum tabiki de kader kurbanları var içlerinde...

Ama bir de sevdiği adamları para uğruna satan Eyşan gibileri vardır..

İşte onlar en büyük gevaşelerdendir..

Ve bunun da cezası ağırdır..

Bunun yaptığının şu yukarıda bahsettiğimden tek 1 farkı yok.

O yüzden gevaşeye merhamet vatana ihanettir..

Neyse, maca saglam kafayla yine baktim. Gol 54'de geldi, neredeyse dakika 80'e kadar fener hic varlik gosteremedi. Cisse onde caresizce press yapiyor, 1 2 kisi daha yalandan press yapiyor. 80 99 arasi baski yedik ama koca bir 0. Yani baski demeyelim de sadece topu onlara verdik.
Bunlar %100 forvet almaliydilar.

Neyse, maca saglam kafayla yine baktim. Gol 54'de geldi, neredeyse dakika 80'e kadar fener hic varlik gosteremedi. Cisse onde caresizce press yapiyor, 1 2 kisi daha yalandan press yapiyor. 80 99 arasi baski yedik ama koca bir 0. Yani baski demeyelim de sadece topu onlara verdik.
Bunlar %100 forvet almaliydilar.
geniş özeti nerden bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt