Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2021-02-07-02-16-45-945_com.android.chrome.jpg

Galatasaray Fenerbahçe maçıyla ilgili Beşiktaş forumunda yapılan yorumlar bunlar. Düşünün Beşiktaş taraftarı bile maçla ilgili Fenerbahçe kolllanıyor derken bu utanmazlar doğru bir ofsayt kararı için 3 gündür çingene gibi bağırıyorlar ve bu maçta Galatasaray'ın %100 bir penaltısı verilmemiş. Ne kadar omurgasız olabilirsiniz ki ya, hani ne kadar onursuz olabilirsiniz ki? Bir sınırı olmalı yani.

Pandemi var şuanda. Tükürmek demek virüsü oradaki herkese bulastirabilmek demek. Aşağıdaki insanlara covid bulaştırsan kimin virüsten hayatını kaybedebileceğini kimse tahmin edemez ve aşağıda sağlık sıkıntısı yaşayan 2-3 ameliyat geçirmiş bir insan var. Virüsü bilinçli olarak başka insanlara bulaştırma teşebbüsü ve cana kasıt değil mi bu? Bunun cezasının adam öldürmeye teşebbüs gibi değerlendirilmesi gerekmez mi? Yargıdan bu kişiye ne ceza gelecek merakla bekliyorum. İnsanlığını sorgulanmak bile istemiyorum zaten o ap ayrı konu. Rezalet rezalet... Şu videoyu izlerken insanlığımdan utandım. Yazıklar olsun...Ben bırak bir takım tutmasini hiçbir insana buna yakın bile birşey yapamam. Yazıklar olsun...

Son düzenleme:

serdar ali çelikler talyanın dizi ozanın omzundan önde diyor,niye dizden çekmediniz diyor,be adam niye talyanın dizi ile ozanın omzunu kıyaslıyorsun,talyanın dizi ile ozanın kafasını kıyas edicen,kaleye en yakın gol atabilecek uzva bakılır(kollar hariç),gece gece sinir etti beni herif

Tamam oldu bitti 20 yıldır yeniliyoruz bu gerizekalı salaklar gibi hiç bir zaman ağlamadık yaa bu kadar ezik mal bi camia olamaz yemin ederim. Hayır pozisyon da kesin bi pozisyon değil ofsayt bildiğin.

Mac boyunca bizi bi dikmedikleri kaldı kırmızı kartlar penaltılar nerede maç sonunda mağdur bunlar oluyor kökenini takvimini sivdiklerim. Ulan seyircisiz maçta taraftarla maç oynadılar üstü kapatiliyor şu an kuran çarpsın biraz yırtık bi başkanımız olsa tff nin çatısını uçurmuştu şimdiye.

Tamam oldu bitti 20 yıldır yeniliyoruz bu gerizekalı salaklar gibi hiç bir zaman ağlamadık yaa bu kadar ezik mal bi camia olamaz yemin ederim. Hayır pozisyon da kesin bi pozisyon değil ofsayt bildiğin.

Mac boyunca bizi bi dikmedikleri kaldı kırmızı kartlar penaltılar nerede maç sonunda mağdur bunlar oluyor kökenini takvimini sivdiklerim. Ulan seyircisiz maçta taraftarla maç oynadılar üstü kapatiliyor şu an kuran çarpsın biraz yırtık bi başkanımız olsa tff nin çatısını uçurmuştu şimdiye.
Ben de şu olaya tavim.
20 yıldır yeniliyoruz.
Y..k yeniliyoruz, adamların oturttuğu algıya bak ya, maçların çoğu berabere bitmiş, ama biz 20 yıldır yeniliyoruz.

Ben de şu olaya tavim.
20 yıldır yeniliyoruz.
Y..k yeniliyoruz, adamların oturttuğu algıya bak ya, maçların çoğu berabere bitmiş, ama biz 20 yıldır yeniliyoruz.
Sakin ol Reis , yeniliyoruz demeyelim yenemiyorduk. Gerçi onlarda bizi 8 maçtır yenemiyor içeride dışarıda ibre bize döndü ))))

Ya gecen de yazdim bi yerde. Velev ki ofsayt degil o pozisyon. 2 sezon önceki fege yapilan faulden atilan gole saysinlar. Seri ta ozaman bitecekti.

Simdi kudurmaya aglamaya devam edebilirler

Sakin ol Reis , yeniliyoruz demeyelim yenemiyorduk. Gerçi onlarda bizi 8 maçtır yenemiyor içeride dışarıda ibre bize döndü ))))
Onların Kadıköy üstünlüğü 2001-2010 arasiydi. Orada 10 maçlık bir galibiyet serisi var, bariz şekilde. Zaten yeni stadın yapılmasından kaynaklı FB'in o dönem ekonomik üstünlüğü kadro kalitesine de yansıyordu. O dönemde bariz ustunduler bizden.

2010'dan sonra GS da stadını yaptı, güzel bir yapılanmaya gitti, 2010 2021 arası K.Koy'de 12 maç 2G 6B 4M var.

Son 12 maçın 8'ini kaybetmemişiz orada. Artı bir kere şampiyon gidip, bir kere de orada şampiyonluğu ilan etmişiz.

Özet olarak, kupa, Avrupa kupası ve şampiyonluklarda bariz şekilde geçtiğimiz ezeli rakibimize, Kadıköy'deki derbilerde de bariz üstünlük kurmuşuz son 12 yıldır.

Ama medyaya bakarsan, GS 20 yildir yeniliyor. (Sana veya arkadaşa kızmadım, genel olarak kızıyorum bu duruma)

Onların Kadıköy üstünlüğü 2001-2010 arasiydi. Orada 10 maçlık bir galibiyet serisi var, bariz şekilde. Zaten yeni stadın yapılmasından kaynaklı FB'in o dönem ekonomik üstünlüğü kadro kalitesine de yansıyordu. O dönemde bariz ustunduler bizden.

2010'dan sonra GS da stadını yaptı, güzel bir yapılanmaya gitti, 2010 2021 arası K.Koy'de 12 maç 2G 6B 4M var.

Son 12 maçın 8'ini kaybetmemişiz orada. Artı bir kere şampiyon gidip, bir kere de orada şampiyonluğu ilan etmişiz.

Özet olarak, kupa, Avrupa kupası ve şampiyonluklarda bariz şekilde geçtiğimiz ezeli rakibimize, Kadıköy'deki derbilerde de bariz üstünlük kurmuşuz son 12 yıldır.

Ama medyaya bakarsan, GS 20 yildir yeniliyor. (Sana veya arkadaşa kızmadım, genel olarak kızıyorum bu duruma)
Aynı şeyden müzdaripiz.

Güvendiği şey Ali Koç’un bu yolda gerekirse servetini dökebileceği. Özellikle bizim düdüklememizden sonra bu maç şampiyonluk maçıydı vs açıklamaları. (Bunu söyleyip g.t olmamak için Koç’un herşeyi yapacağını düşünüyorlar) Acun’un, Rıdvan’ın çalışmaları, bu konuda sürekli birileriyle görüşmeleri vs.
belkide galatasaraya yenilmekle trabzonu şampiyonluktan ettik demelerini beklerdim.;D

Evet ama eksik biliyor engin1974 denen arkadaş

Mesela emreye bonservissiz intere kaçma süsü vermiştik, sonra fenere gidebilsin de ajanlık yapsın diye
20 yıllık plandı, iyi işe yaradı

Garry, sinan, tolgaydı falan saymıyorum zaten

Aziz başkanın kalması için de ne maçları gözden çıkardık, haberleri yok
Sonra işi öğrenmeye başladı, koçla değiştirdik

Yav şaka bir yana ne versen yiyecek haldeler, iflah olmaz bunlar bu saatten sonra
siz bizi ne sandınız :devilish:

Ekli dosyayı görüntüle 113393

kadikoyde ne derbiler oynandı

çoğunda hakemler bizi doğramistir

bizim 20 senede itirazımız bunlar 3 gündür aglamasi kadar değildir
Var çıktığından beri yediremiyorlar ya dertleri o, yok offside mış yok penaltıymış işleri güçleri düşman yaratmak ve algı yapmak

galatasaray taraftarı terim dışında herkesi ağır şekilde eleştirebiliyor ki bu forumda terim bile sürekli doğranır.

fenerlilerde neyse ki bu yok. erol gelir en büyük hoca ilan ederler, sezon başı ali koç 150 tane çöpü doldurur takıma ondan büyük yoktur.

erol'un 23 maçtır ne oynattığı belli değil hala hocamıza destek diyenler var.

fener bu sene yine şampiyon olamasın önümüzdeki sene bi 30-40 transfer daha yapar ali koç yine elini ayağını öperler.

galatasaray taraftarı terim dışında herkesi ağır şekilde eleştirebiliyor ki bu forumda terim bile sürekli doğranır.

fenerlilerde neyse ki bu yok. erol gelir en büyük hoca ilan ederler, sezon başı ali koç 150 tane çöpü doldurur takıma ondan büyük yoktur.

erol'un 23 maçtır ne oynattığı belli değil hala hocamıza destek diyenler var.

fener bu sene yine şampiyon olamasın önümüzdeki sene bi 30-40 transfer daha yapar ali koç yine elini ayağını öperler.

Batık Ali ye dünyanın en zengini diyenleri bile duydum

Elon Musk ve Bill Gates ten daha zengin diyenleri bile duydum geçen sene kahvehanede

Aynı kişiler Maldonado güney amarikanın en iyi orta saha oyuncusu da diyordu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt