Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dün benim Alman bir arkadasim bunlarin bu kale arkasi kamerasindan ofsayt kanitlama resmini görmüs sordu bana bunu paylasan ciddi ciddi resmi sayfalari miydi diye. Megerse adam bunu futbolla pek alakasi olmayan aptal taraftarin biri paylasmis internette öyle viral olmus diye saniyormus :D
Çoğu tespiti doğru aslında...

O degilde bunlarin Basak maglubiyetinden sonra neredeyse 24 saat gecti, baskanlari ve yönetcileri hala cikip yenilgiye kilif uydurup aglamadi.

Bu serefsizler basak ile lig senin kupa benim diye anlastilar gibi geliyor.

Hadi Irfan neyse de Mesut'a verecekleri maasi Gomis'e dahi teklif etseler gelirdi. Senede 10 milyon maasa hayir diyecek oyuncu sayisi cok az. Veya ayni paraya Talisca alinir, belki azina Alex Texeira alinir. Cok ilginc kulup. Bu kadar para harcamaya mesela Rize Antalya maclarindaki penaltilar calinmasa, Gustavo kirmizi gorse suanda 7. veya 8.lik arasinda gidip geliyorlardi
Gerçekten de sponsorlar ile verdikleri yıllık parayı + İrfan'ın maliyetini ekle(onunda maaşı 2 milyon euroymuş sanırım) Talisca'yı belki bonservisiyle biler alırdın ve adam çoğu maçı da çözerdi yani taktiğe bakmaksızın. Mesut ikili mücadeleye girmemek için ceza sahası yakınında top alamıyor ki mutlaka onun da yarar sağlayacağı maçlar olacaktır ama Talisca başka seviye şutları ve gol becerisiyle.

Bunlar Mesut'un geldikten sonra takimi Alex gibi sirtlayacagini falan sandilar. Mesut hic bir zaman öyle bayrak tasiyan futbolcu olmadi ki, yanlis adama yanlis misyon yüklüyor bu aptallar. Insallah böyle devam ederler de Mesut'tan hic faydalanamazlar.

Mesut dedikleri adam prime döneminde önünde Ronaldo Di Maria Benzema arkasında khedira gibi adamla oynamış. Şimdi Posası çıkmış halinden medet umuyorlar. Yanında mhy sosa ozan oynuyor, önünde samatta 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt