- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Menşınlarıma karşılık ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menşınlarıma karşılık ver
Kaliteli sohbet

Kısa ve net bi şekilde

Birileri feci incinmiş. Dün hakemle kazanan birileri
15.38'e kadar bildirimlerime baktım ama senden gelen bi bildirim yok. Bazen menşın atınca bildirimi düşmüyor link atar mısınMenşınlarıma karşılık ver
Mohamedin sayfasını karıştır bulursun yorma beni15.38'e kadar bildirimlerime baktım ama senden gelen bi bildirim yok. Bazen menşın atınca bildirimi düşmüyor link atar mısın
Maci sizin macta satti
MDK - 14.02.2021 17:56![]()
![]()
Ulan Ertuğrul.
İlk yarıda çıkardıkların olmasa maçı sattın diyeceğim. Farkı önledin. Şu dk yapılacak iş mi şu.
Bu arada Onyekuru musun ne boksun defol git geri dön ülkene yeter amk yeter
![]()
![]()
![]()
HUNHARCA GÜLDÜM MUHAHAHAHAHAHAHA
Malum partiyle yarışırlar yemin ederim. Ne istiyorlarsa saniyeler içinde gündemde. Hep aynı ağızdan troll troll yazılar.ali koç acaip bir troll ordusu kurmuş twitter ekşisözlük baya baya algı kasıyorlar sanki hakemler sadece galatasaray lehine hata yapıyor daha dün oynanan maçta fenerbahçeye hediye edilen 3 puan konuşulmuyor çok tehlikeli gerçekten
Bizzat ekipleri var. Ben twitter da 2-3 tane hesap biliyorum, çok takipçili hesapları satın alıp algı hesabı yaptılar. Ekşi'de sadece bizle ilgili yazan hesaplar var, wp grupları filan var operasyon için. Ama maç sosyal medyada kazanılmıyor. Sene sonu koyacağız inş.ali koç acaip bir troll ordusu kurmuş twitter ekşisözlük baya baya algı kasıyorlar sanki hakemler sadece galatasaray lehine hata yapıyor daha dün oynanan maçta fenerbahçeye hediye edilen 3 puan konuşulmuyor çok tehlikeli gerçekten
Dogru etmez ama muhametin size soktugu paha bicilemez maddi degeri yok sevgili kuslar