Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç bu troller için iyi para ayırıyor muhtemelen algı kasmalari için.

Fener taraftarının ayarları ile oynuyor 😂 Hepsi küçük şizo haline geliyor yavaş yavaş.

Birisi de Azerbaycan ligine gidelim demiş..

Gidin gidin bi karabağ saplar bi neftçi bakü saplar ordan Kazakistan ordan Kuzey kore derken dünya turuna çıkarsınız😂
Oradan bir Karabağ veya Neftçiyi ligimize alalım.
Bunlardan çok daha faydası olur.

Noluyo bunlar ligden mi çekiliyo

La bir de öz güvene bak var kayıtları açıklansınmış da feneri hak etmiyor muşuzda vah vah o kadar şikayetçiyseniz fenerli nihat abinizi istifaya çağırsanıza sahtekarlar 😁

Yaradan bunlara hiç mi akıl vermemiş? Ulan insan aynanın karşısına bir geçer kendine bakar ulan ben ne mal adamım der. Değişmek için bir şeyler yapar eder ama tık yok inanılmaz

ali koç acaip bir troll ordusu kurmuş twitter ekşisözlük baya baya algı kasıyorlar sanki hakemler sadece galatasaray lehine hata yapıyor daha dün oynanan maçta fenerbahçeye hediye edilen 3 puan konuşulmuyor çok tehlikeli gerçekten

Bu daha seçilmeden, kongreden önceki gün olması Aziz Yıldırım'a tepki gösteriyordu. Unuttum şimdi tam ne dediğini. Ama trollerle alakalı bir serzenişte bulunmuştu. Aziz'de neyi eleştirdiyse 100 katını kendisi yaptı. Tam bir meczupluk içerisinde. Şampiyonluk için gözü dönmüş. Galatasaraylı olmasını geçtim mesleğine saygısı olan bir savcı şike soruşturması açar bu sezon. Görünürde bu kadar rezilliğe imza atan herif kim bilir gizli saklı neler yapıyordur.

başak maçında rakip takım katledilirken koç bey maç sonu çıkıp ağzını açtı mı acaba ?

bu adamların her yerde lobileri var, bakanlar inşallah özilli fenerbahçe şampiyon olur diye twit atıyor ama sorsan en çok ezilen bunlar.

40 yaş üstü topçuları kadroya doldurup, vasat bir teknik direktörle şampiyon olacaklarını sanıyorlar hala akıllanmadı bu fenerliler. aynen böyle devam etsinler.

Benim bu baska lig gidelim seyini hic anlamiyorum. Gitmeyi isteyecegin lig seni alma zorundami? Almazlarsa ne yapacaklar?

Ali Koç bu troller için iyi para ayırıyor muhtemelen algı kasmalari için.

Fener taraftarının ayarları ile oynuyor 😂 Hepsi küçük şizo haline geliyor yavaş yavaş.
Tabiki, son bir kaç önemli anketleri bot hesaplarla üste çıkarmayı başardı. Özellikle Uefa'nın sitesinde Galatasaray- Fenerbahçe anketinde giriş yapılan ülkeler sıralamasında bir anda bir saatte 450bin hint ve çinli ip girişleriyle ortaya çıkmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt