Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim_fbL - 15.02.2021 23:54​
bos.gif

Mesajı Gönderen: Ariel_23_Ortega:cLink:5480367

Almanya bizi havada mi kapar?

Neden?

Mesut Özil bizde...

HAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA

sizi ve mesutu bekliyorlar xd

Biz bu sene şampiyon olalım sezon sonu şenlik var 🙂 İyice ortalık karışacak olağanüstü genel kurulda kavga edişlerini izlicez. Aziz Ali'ye fetocu diyecek, Ali Aziz'e fetocuları ben mi üye yaptım kulübe onlarla benmi halı saha maçı yaptım diyecek 😂😂 Ah şu Alanya'yı bir yenelim ondan sonra nasıl elleri ayaklarına dolaşacak bak.

arkadaslar bu antuya üye olmak icin ücretli mail adresi gerekiyormus, o is nasil oluyor? biri yardimci olsa da suraya bi üye olsak :-)

Fblilerin en zekalisi xd

Bu yüzden kesinlikle spor programı izlemiyorum. Hayatım boyunca bir elin parmağını geçmez izlediğim yorum programı. O da çok sinirlendiğim bir maç sonrası hakem hatalarını nasıl değerlendirecekler diye bakmışımdır.

Kim lan bunlar! Spor bilgimin çok yüksek düzeyde olduğunu düşünmüyorum ama orada oturan birçok kişiden daha iyi olduğuma eminim.

Bunu unutmayın arkadaşlar bu programların hepsi çatışmadan doğan reyting için var. Reyting kaygısıyla yapılan hiçbir tartışma programı faydalı değildir. Siyasi programlar da dahil!

Bu yüzden kesinlikle spor programı izlemiyorum. Hayatım boyunca bir elin parmağını geçmez izlediğim yorum programı. O da çok sinirlendiğim bir maç sonrası hakem hatalarını nasıl değerlendirecekler diye bakmışımdır.

Kim lan bunlar! Spor bilgimin çok yüksek düzeyde olduğunu düşünmüyorum ama orada oturan birçok kişiden daha iyi olduğuma eminim.

Bunu unutmayın arkadaşlar bu programların hepsi çatışmadan doğan reyting için var. Reyting kaygısıyla yapılan hiçbir tartışma programı faydalı değildir. Siyasi programlar da dahil!
Gürcan'dan falan daha iyi olduğun zaten kesin ispata gerek bile yok. Hele Ahmet Ercanlar, Göktuğhan, Rıdvan falan halt etmiş senin yanında ;)

bunlarin yorumlarina gore boyle karpuz secer gibi topcu aliyorsa yollarindan saptirmamak gerekir. Bosuna bizim talip olduklarimiza atlamiyorlar. Kendilerinde cap yok oyuncu secebilecek.

Bi de bu gerizekaliya 10 ongorusunun 11 ini tutturamadigi icin hem gazete hem tv para veriyor yillardir!!

Gürcan'dan falan daha iyi olduğun zaten kesin ispata gerek bile yok. Hele Ahmet Ercanlar, Göktuğhan, Rıdvan falan halt etmiş senin yanında ;)

Adamı severiz, sevmeyiz. Taraflı, Beşiktaş söz konusu olunca tuhaf oluyor ama ben piyasada Güntekin Onay'ı çok severim. Futbol bilgisi yüksek kaliteli bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt