Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.297
- 43.042
- 3.748
Dün Kerem'in pozisyonunu ilk gördüğümde bana da penaltı gibi gelmişti. Sonra tekrar izledim arada kaldım. Türk basın ve medyasında tarafsızlığına inandığım tek yorumcu olan Erman Toroğlu penaltı değil demiş. Yani çok net bir şey yok ortada. Tartışmalı bir pozisyon. Bunun için ortalığı yangın yerine çevirdiler. İşte algı kasıp önümüzdeki maçlarına yatırım yapıyorlar şikeciler.
Hani şu pozisyona bjkli bir şey dese kısmen anlarım, trabzonlu bir şey dese anlarım da hakemlerden dert yanması gereken son kulüp olan f.bahçe taraftarlarına ne oluyor? Evet hakemler hakem değil. Olsa zaten şu an 5. sırada olurdun hatta onu da geçtim 2018-2019 sezonunda net küme düşerdin. Bu şikecilerde kayış gibi surat var helal olsun.
Totonuz yiyorsa bağırsanıza TFF istifa Nihat istifa diye?? Neden bağırmıyorsunuz? Neyin ne olduğunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.
Şu konu artık netlesti..ali
bjkli bir arkadaş futboldan epey uzak adam bana diyor ki ozanın golü verilmemiş derbide penalti pozisyonundan serdarin es geçilen 2-3 sarısından haberi bile yok.. biz eyyam yapmıyoruz bizim yonetimin de öyle bir huyu yok taraftarinda bunlar hocasından yönetimine taraftarina siyasisine müthiş bir ağlama çetesi kurmuslar

Kemal Belgin: 1951'de Fenerbahçe, iki lisanssız oyuncuyla Beşiktaş maçına çıktı. Hakem 'Maçı başlatırsam hükmen biter' dedi. Öyle de oldu