Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Kerem'in pozisyonunu ilk gördüğümde bana da penaltı gibi gelmişti. Sonra tekrar izledim arada kaldım. Türk basın ve medyasında tarafsızlığına inandığım tek yorumcu olan Erman Toroğlu penaltı değil demiş. Yani çok net bir şey yok ortada. Tartışmalı bir pozisyon. Bunun için ortalığı yangın yerine çevirdiler. İşte algı kasıp önümüzdeki maçlarına yatırım yapıyorlar şikeciler.

Hani şu pozisyona bjkli bir şey dese kısmen anlarım, trabzonlu bir şey dese anlarım da hakemlerden dert yanması gereken son kulüp olan f.bahçe taraftarlarına ne oluyor? Evet hakemler hakem değil. Olsa zaten şu an 5. sırada olurdun hatta onu da geçtim 2018-2019 sezonunda net küme düşerdin. Bu şikecilerde kayış gibi surat var helal olsun.

Totonuz yiyorsa bağırsanıza TFF istifa Nihat istifa diye?? Neden bağırmıyorsunuz? Neyin ne olduğunu siz de gayet iyi biliyorsunuz.

Şu konu artık netlesti..ali ♈ un Twitter ve ekside paralı elleri var bizim ne idugu belirsiz pozisyonlarda bile ortalığı yangin yerine ceviriyorlar.. Konulara bazen bakıyorum ekside bizim aleyhimize bir hata es gecildiyse fbliler basıyor konuyu ağlamayın diye onların aleyhine olunca çoğu yorum hakkımız yendi net penaltıydı net goldü vs..
bjkli bir arkadaş futboldan epey uzak adam bana diyor ki ozanın golü verilmemiş derbide penalti pozisyonundan serdarin es geçilen 2-3 sarısından haberi bile yok.. biz eyyam yapmıyoruz bizim yonetimin de öyle bir huyu yok taraftarinda bunlar hocasından yönetimine taraftarina siyasisine müthiş bir ağlama çetesi kurmuslar

A137511E-19CC-46E9-AA42-9D26411720C8.jpeg

Kemal Belgin..En aklı başındaki Fenerli..
Belki de yüzde 5 tir böyle Fenerbahçeli sayısı..

Fenerbahçe Galatasaray şampiyon olmasın diye Beşiktaş’a yattı dedi
Hatta esame listesine 2 kişinin adını yanlış yazmışlar hükmen malup olmak için
Çünkü Galatasaray Ve Beşiktaş çekişiyormuş
Ve o sene Beşiktaş şampiyon olmuş 1951 senesi

Ahlaklı(!) kuşlar...!

Cücü Şen denen it de, adamı konuşturmuyor çünkü gerçekleri konuşuyor diye...!

Şu konu artık netlesti..ali ♈ un Twitter ve ekside paralı elleri var bizim ne idugu belirsiz pozisyonlarda bile ortalığı yangin yerine ceviriyorlar.. Konulara bazen bakıyorum ekside bizim aleyhimize bir hata es gecildiyse fbliler basıyor konuyu ağlamayın diye onların aleyhine olunca çoğu yorum hakkımız yendi net penaltıydı net goldü vs..
bjkli bir arkadaş futboldan epey uzak adam bana diyor ki ozanın golü verilmemiş derbide penalti pozisyonundan serdarin es geçilen 2-3 sarısından haberi bile yok.. biz eyyam yapmıyoruz bizim yonetimin de öyle bir huyu yok taraftarinda bunlar hocasından yönetimine taraftarina siyasisine müthiş bir ağlama çetesi kurmuslar

Yonetimin bunlarla basa cikmasi lazim. Oyle bilgsizce soylenen ` ben istesem 250 dolara yaptiririm` demekle gecilecek bir sey degil.
Herkes gercekten sadece kendilerine karsi haksizlik olmus gibi dusunuyor sadece. Nereden vurmaya calisiyorsa ayni yerlerden vurmayaca calismamiz lazim ki bunlarin sesi solugu kesilsin boyle islere kalkisamasinlar. TV ise tv de, twitter da ise twitterda , soylemde ise soylemde karsi koymamalilar. Yoksa isin sonu hic umursanmayacak bir yere gitmiyor. Dedigin gibi koca macta sadece bir pozisyon olmus o da senin lehine verilmis o yuzden GS kazanmis gibi dusunce yerlesiyor insanlarin aklina. Cevremden birebir sahidim.

Bunları dedeleri, babaları hepsi aynı bokun laciverti.

Kemal Belgin: 1951'de Fenerbahçe, iki lisanssız oyuncuyla Beşiktaş maçına çıktı. Hakem 'Maçı başlatırsam hükmen biter' dedi. Öyle de oldu

Levent Tüzemen: "Niye yaptılar?"

Kemal Belgin: "Galatasaray şampiyon olmasın diye. Galatasaray ile Beşiktaş çekişiyordu."

(A Spor)FB_IMG_1613501550119.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt