Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.637
- 109.467
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tepeyi terk eden okçular >

Kuş musun biraderYalan yok aslında ben de Bundes Liga hayalleri kurarım arada. Buradaki şubeyi kapatıp Almanya üçüncü liginden bir takım satın alıp renklerini sarı kırmızı, armasını da GS yapsak olur mu diye düşünürüm arada. 4-5 senelik plan programla Bundes Liga'ya yüksel. Gerekirse orta sıra takımı ol sıkıntı yok. Futbol izleriz en azından. Gurbetçiler de yaşıyor orada zaten taraftarın da hazır gibi.
Ezeli rakip diye bize dayatılan takımlara bakıyorum lige bakıyorum ve diyorum ki keşke olabilse. Lakin dediğim gibi olması imkansız ve çok ütopik mevzular bunlar. Ama fenerliler bildiğin inandırmışlar kendilerini. Lan koskoca Almanya futbolu sizin o götü boklu kulübünüzü ne yapsın?
Ula bu nedir yav adama güldük bizde daha beteri varmış, geriden geldiğim için bunu yeni gördüm. Püüü.Yalan yok aslında ben de Bundes Liga hayalleri kurarım arada. Buradaki şubeyi kapatıp Almanya üçüncü liginden bir takım satın alıp renklerini sarı kırmızı, armasını da GS yapsak olur mu diye düşünürüm arada. 4-5 senelik plan programla Bundes Liga'ya yüksel. Gerekirse orta sıra takımı ol sıkıntı yok. Futbol izleriz en azından. Gurbetçiler de yaşıyor orada zaten taraftarın da hazır gibi.
Ezeli rakip diye bize dayatılan takımlara bakıyorum lige bakıyorum ve diyorum ki keşke olabilse. Lakin dediğim gibi olması imkansız ve çok ütopik mevzular bunlar. Ama fenerliler bildiğin inandırmışlar kendilerini. Lan koskoca Almanya futbolu sizin o götü boklu kulübünüzü ne yapsın?
Ciddilermis xd. Ulan kulübü actiklarinda beni oynadigimin ligin 2-3 lig altinda olacaklar. Nrw ye gel eyi hic düsünmesinler TGM i bile kabul etmediler .d
Muhabbet kuşum var, ötüyor.Kuş musun birader
Ben en azından 4-5 senede yükselelim orta sıra takımı olalım diyorum kardeşim rasyonel düşünüyorum.Yalnız Fenerbahce Frankfurt, Fenerbahce köln falan değil direkt olarak Bayern'e rakip oluyor paşam Fenerbahçe München hahahahdahahaha ulan çok iyi ya
Ne yapayım kardeşim tiksindim artık bu bize ezeli rakip diye dayatılan takımlardan ve Avrupa'nın sözde 5. büyük ligi diye dayatılan bu iğrenç şike liginden.Ula bu nedir yav adama güldük bizde daha beteri varmış, geriden geldiğim için bunu yeni gördüm. Püüü.
Fenerbahçe München mi
bunun almanyada herhangi bir takımı tutmaktan ne farkı var? biraz theseus paradoksu gibi olmus.Yalan yok aslında ben de Bundes Liga hayalleri kurarım arada. Buradaki şubeyi kapatıp Almanya üçüncü liginden bir takım satın alıp renklerini sarı kırmızı, armasını da GS yapsak olur mu diye düşünürüm arada. 4-5 senelik plan programla Bundes Liga'ya yüksel. Gerekirse orta sıra takımı ol sıkıntı yok. Futbol izleriz en azından. Gurbetçiler de yaşıyor orada zaten taraftarın da hazır gibi.
Yalan yok aslında ben de Bundes Liga hayalleri kurarım arada. Buradaki şubeyi kapatıp Almanya üçüncü liginden bir takım satın alıp renklerini sarı kırmızı, armasını da GS yapsak olur mu diye düşünürüm arada. 4-5 senelik plan programla Bundes Liga'ya yüksel. Gerekirse orta sıra takımı ol sıkıntı yok. Futbol izleriz en azından. Gurbetçiler de yaşıyor orada zaten taraftarın da hazır gibi.
boşune demiyorlar en büyük eglence fenerbahçeYalnız Fenerbahce Frankfurt, Fenerbahce köln falan değil direkt olarak Bayern'e rakip oluyor paşam Fenerbahçe München hahahahdahahaha ulan çok iyi ya