Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takım satın alınıp renkleri tüzüğümüzde tanımlanan sarı ve kırmızı, arması da birebir Galatasaray arması olursa çok farkı olur benim için. O renklere ve armaya sahip takım Fizan'da olsa destekler takip ederim. Hele ki bundesliga'da olursa maçlarını bayıla bayıla izlerim.
Susmaya ne dersin ?

Bir takım satın alınıp renkleri tüzüğümüzde tanımlanan sarı ve kırmızı, arması da birebir Galatasaray arması olursa çok farkı olur benim için. O renklere ve armaya sahip takım Fizan'da olsa destekler takip ederim. Hele ki bundesliga'da olursa maçlarını bayıla bayıla izlerim.
ben boyle hissedecegimi sanmıyorum. galatasarayı galatasaray yapan sadece renkleri ve logosu mudur?

yeni kulupte de sorunlar cıkarsa ne yapacagız? bir tane daha mı kuracagız? bakarsın 10 yıl sonra irili ufaklı birsürü galatasaray olmus, taraftarlar kendi arasında gercek galatasaray bizimki kavgasına baslamıs. ben sahsen oyle fotokopiyle cogaltılmıs galatasaraylar istemem.

ben boyle hissedecegimi sanmıyorum. galatasarayı galatasaray yapan sadece renkleri ve logosu mudur?

yeni kulupte de sorunlar cıkarsa ne yapacagız? bir tane daha mı kuracagız? bakarsın 10 yıl sonra irili ufaklı birsürü galatasaray olmus, taraftarlar kendi arasında gercek galatasaray bizimki kavgasına baslamıs. ben sahsen oyle fotokopiyle cogaltılmıs galatasaraylar istemem.
Değildir elbet. Ruhu da o yeni takıma taşımak gerekir ki imkansız bir şeydir. Bahsettiğim şey zaten olabilecek bir şey değil bunu söyledim. Olsa bile hem TR'de hem Almanya'da niye olsun? Ya orada olur ya burada. 2 tane Galatasaray mı olurmuş? Ben sadece ülkemizdeki rezil futbol atmosferinden tiksindiğimi söylemek istedim. Olabilitesi olan bir şey olduğunu söylemedim.

images

Film güzeldi

Mesut'un transferi sonrası bunlar cidden saçma sapan hayallere dalmaya başladı. Tamam Mesut dünyanın en iyi 3-4 futbolcundan biriydi zamanında ama fi tarihindeydi bu. Zaten adam o form durumunda olsa PSG'ye, City'e giderdi. En kötü Arsenal'de devam ederdi ve takımın yıldızı olmayı sürdürürdü. Fakat saydıkları Ramos ve Dzeko isim olarak Mesut ile aşağı yukarı aynı marka değerine sahip olmalarına rağmen o adamlar Mesut'un neredeyse futbolu bıraktığı 30-31 yaşlarında primelarını yaşıyordu. Hala da rekabetçi takımlardalar ve Ramos Real Madrid'den ayrıldığı anda Bayern, City, PSG falan kapısında yatar. Aynı şekilde Dzeko da Roma'dan ayrılmak istese Lyon'a falan gider atıyorum. Sizin bo*tan takımınıza kalmadı bu adamlar Mesut gibi. Bunların anlamadığı şey Mesut Arsenal'de eskiden olduğu gibi dünya yıldızı modunda oynamaya devam etseydi yine de Fener'e gelirdi diye düşünmeleri. Kafayı yemişler resmen.

Mesut hiç bir zaman dünyanın en iyi 3-4 oyuncusundan biri olmadı hatta ilk 20 oyuncusundan biri bile olmadı.

Su gustavo pelkas ve irfan ts macinda oynasada kurtulsak ts her sekil caksa sunlara artik eksikler gelince takim ucacak masalindan kurtulsak valencia thiam samatta ile bir bok olmayacagini anlasalar

yaz döneminde bi duyumcu twitter hesabı açıyımde trolliyim bunları

ilk duyumlar
-bundesligadan fenere evet
-uefa ve tff fbye tazminat ödeyecek
-tff eski şampiyonlukları verecek
-var kaldırılacak
-yıldız transferler yapılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt