Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle olduğu için adama ekranları yasakladılar
Sadece ondan değil. Adam CHP'de aktif çalıştı yıllardır. A Spor'a mı çıkarsınlar? Beyaz TV'ye mi çıkarsınlar? TRT'ye mi çıkarsınlar? beIN Sports'a mı çıkarsınlar? Muhalif olup da spor medyasında anca Sözcü'de yazarak kalabilirsin. Bilgin Gökberk de böyleydi. Taa eskilerden beri İBB'ye ve Başakşehir'e çakardı bizim vergilerimizle takım kuruluyor diye.

Şimdi bu adamları nasıl çıkaracaksın televizyona sorarım sana? Ama gün gelip devran dönecek inşallah. Bu adamlar da hak ettikleri ekran sürelerini alabilecekler.

Ben Mesut özil gibi süper bir yeteneğin neden oynamadığını anlamadım, 90'da corner kullansın diye oyuna mı alınır? defol git erol hoca

Biz alanya deplasmaninda kazandik burda neden uc pas yapamadik neden kontraya cikamadik 60 dakka Galatasaray takimi ezilmemeli yi tartistik hakem su bu demedik antuda galibiyetten sonra sunu yazsan sen fenerli degilsen diye dalga gecerler

Biz ozlestiri yapabilecek kaliteye sahibiz bu sanirim egitim ve kalite farki dis etmenlere baglarsan herseyi topcuda hocada bahane bulur elestirinin olmadigi yerde basari asla gelmez

Akşam fenerin maçını izleyeyim dedim bein’de , kolaylık olsun diye spor sekmesine ayarlamıştım ama kanalı bir türlü bulamıyorum , ileri geri aşağı yukarı yok Allah Allah dedim , kaldırdım spor filtresini..bir de ne göreyim fenerin maçını eğlence sekmesine taşımışlar.. 🤔🐥🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt