Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar Dünya bize karşı demeye devam ettikleri sürece burunları boktan çıkmaz. Süpürün halı altına sorunları, gerçekleri görmemeye devam edin. Bizde Kupaları süpürelim. ;)
Bunu yapmalarının tek sebebi bunlardaki tek adam biatciligi. Hep çok zengin başkanlar çıkarıyorlar. Adamın para gücünden ne bir muhabirleri ne bir başkası onca skandala rağmen sesini çıkarmıyor. Azize 20 yıl katlandilar düşün işte :ROFLMAO:
Neyse fazla dillendirmeyelim uyanmasinlar

Bunlar Messi'yi Maradona'yı filan mı aldıklarını sanıyorlar acaba ? yok hani gerçekten merak ediyorum Ozil'i prime döneminde bile açıp izlediler mi nasıl bir oyuncu olduğunu biliyorlar mı ?

Salak saçma fizik olarak yetersiz diyorlar, yok mücadele etmiyor diyorlar Özil hayatının herhangi bir bölümünde bunları yapıyordu da bizim mi haberimiz yok. Yok tüm duran topları o kullansın diyenler yok uzaktan şutlar ile kilidi çözer diyenler bunlar istiyor ki Mesut topu alsın 2516549 tane adamı çalımlasın dönsün 80 metreye pas atsın bir de gelip orta sahadan gol atsın sonra da uçsun

Di Maria ile Mesut'u karıştırıyorlar sanırım Real döneminde.

O takımın başarılı olmasını sağlayan temel faktör Di Maria oldu hep, koordinasyonu çok iyi sağlıyordu ve her işi iyi yapıyordu.

Fenerli arkadaşlar lig başında hava atarken dedim onlara çok kötü bir kadro kurdunuz diye. Kıskanma diyorlardı. Şimdi hepsi ağlıyor. Bu kadroları şampiyon bile olsa bu ligin kalitesizliginden olur. Adamlardaki futbol aklı emre olunca ne beklersiniz ki. Zaten az daha tokezlesinler karışır bunlar. Yine efsanelerini kestane ederler (efsaneleride hagiden biraz futbol oynamayı öğrenmiş bizdeyken UEFA kupası almis biri yani) :)

Di Maria ile Mesut'u karıştırıyorlar sanırım Real döneminde.

O takımın başarılı olmasını sağlayan temel faktör Di Maria oldu hep, koordinasyonu çok iyi sağlıyordu ve her işi iyi yapıyordu.
Di Maria öyle bir adam gerçekten sahada tek başına açtığı bir orta ile yaptığı bir dribling ile kaleye çektiği bir şut ile yanındaki karşısındaki adama bakmadan maçın gidişatını da sonucunu da değiştirebilir

👏👏

Sinyor_CanBartu - 21.02.2021 20:51​
bos.gif

Mesajı Gönderen: EgeVardar:cLink:5482902
mesut ben nereye geldim diye bakiyor

ben de mesut a bakıyorum birde elin getirdiği 3 kuruşluk bedeviler‚kiralıklar ilk maçından şov yapıyor‚ bompenzamıdır nedir onlara bakıyorum.hatay kalibresinde takımda bo.tan zeminlerde sol ayağıyla bombalıyor
bizimki yere bile düşmeden maç bitiriyor 2 metre üzeri isabetli pas yok.
suç onda değil tabi taraftarın umrunda değil şampiyonluk cinconu yenelim bir de yıldız transfer yapıp dalga geçelim ofiste okulda milletle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt