Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eu0uIF8XYAIAl5i

Eu0uI2UWQAAFzgr
kaç fb'liye bunu anlatmaya çalıştım ama anlayan çıkmadı

sezon başında ve devre arasında transferlerin geldiği zamanda söyledik bunları ama transfer sarhoşuydu hepsi.

Daha simdiden dedigimize geldiler xd. Bi macta gol Ya da assist atsin yine orfazm olurlar ama. Cok kötü oynuyor oynadigi her macta

Şu Caner'in dün yaptığı hareketleri tavırları ettiği küfürleri oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyi falan gördüm de Allah'tan sezon başı bu adamla sözleşme falan yapmamışız hayatımda etmediğim kadar küfür ederdim ben bu adam bizde olsaydı. Geçen yıl Beşiktaş taraftarı boşuna buna küfür etmemiş.

Şu Caner'in dün yaptığı hareketleri tavırları ettiği küfürleri oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyi falan gördüm de Allah'tan sezon başı bu adamla sözleşme falan yapmamışız hayatımda etmediğim kadar küfür ederdim ben bu adam bizde olsaydı. Geçen yıl Beşiktaş taraftarı boşuna buna küfür etmemiş.
Bizde bu hareketleri yapamaz.

Bizde bu hareketleri yapamaz.
Çünkü F.T.S.A ;)

Buradaki yorumlarını okuyunca IQ seviyesinde azalma oluyor adamların forumlarındaki ortamı düşünemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt