Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
MURAT KOCAOGLU - 22.02.2021 17:11​
bos.gif

Geldi gelmesine de‚ ben nereye geldim demiş olabilir 2-3 haftalık dönemde.
Zira‚ Mesut bir Alex değil bana göre..

O meşhur laf edildi..:cry:

Şu Caner'in dün yaptığı hareketleri tavırları ettiği küfürleri oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyi falan gördüm de Allah'tan sezon başı bu adamla sözleşme falan yapmamışız hayatımda etmediğim kadar küfür ederdim ben bu adam bizde olsaydı. Geçen yıl Beşiktaş taraftarı boşuna buna küfür etmemiş.
Bizde bu hareketleri yapamaz.

Isin aci tarafi bunun bize gelmesini isteyenler hic de azinlikta degildi.

Ben kulübümüzde böyle serefsiz birisini görmekten utanirdim adamlar gelsin diyordu.

Di Maria ile Mesut'u karıştırıyorlar sanırım Real döneminde.

O takımın başarılı olmasını sağlayan temel faktör Di Maria oldu hep, koordinasyonu çok iyi sağlıyordu ve her işi iyi yapıyordu.

Son yılların en underrated adamlarından biri di mariadir daha çok konuşulması gerekirdi..

o degilde bu sabuncu yalı cocugunun paralı elemanı afyon çekmiş gibi dünden beri sallıyor

yalı cocugu kovdu galiba kendisini yoksa yalı cocugu osursa oh mis derdi

o degilde bu sabuncu yalı cocugunun paralı elemanı afyon çekmiş gibi dünden beri sallıyor

yalı cocugu kovdu galiba kendisini yoksa yalı cocugu osursa oh mis derdi
Hayır içerde göndermek istedikleri için gündem oluşturuyorlar. Emir gelmiş çok belki. İlk hedef Caner ve Gökhan.

Sinan'ın pozisyonuna da penaltı demiş gerizekalı herif, zihniyetine tüküreyim bunların TRTnin yanından geçmemesi gereken tipler torpille devlet kanalına sokuluyorlar.

#DefolEmre

oooOo bunlarin fenolari baslamis xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt