Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devrede baktım 1-1. Totem olsun diye maç bitene kadar foruma girmedim. Sabaha kadar burdayık bugünfenerj
8:20’de yastığı fırlatması muazzam
Fener öne geçince gençlerden bir halt olmaz diye Arsenal Tottenham maçına geçtim geri döndüm fener yenilmiş bir keyif bir keyif

Adam tüfeği kaldırmış ateş edecek lan
Adam Emre Bol'un yandan yemişi...Yalniz oradaki adam bir Fenerli icin asiri sakin.
Artik Fenerbahceli olmaktan ne kadar biktiysa tepki falan da vermiyor adam dogru dürüst![]()
O adam çok net objektif kalan son Fenerliler'den. Açıkça söyleyeyim ben onun objektif Fenerli olması kadar objektif Galatasaraylı olamam hiçbir zaman. Fener-Galatasaray maçı tepkisine denk geldim. Adam maçın başında hak eden kazansın dedi. Herhangi bir derbi öncesi ben bunu diyemem mesela. Helal olsun.Yalniz oradaki adam bir Fenerli icin asiri sakin.
Artik Fenerbahceli olmaktan ne kadar biktiysa tepki falan da vermiyor adam dogru dürüst![]()
Yav gülüyoruz, hayvan gibi komik ama yazık çocuğa da ya. Çok küçük daha. Sosyal medyada aşırı üstüne gidiliyor, gidiyoruz.
Bunların aileleri bunun farkında değilse bizim yapacağımız bir şey yokYav gülüyoruz, hayvan gibi komik ama yazık çocuğa da ya. Çok küçük daha. Sosyal medyada aşırı üstüne gidiliyor, gidiyoruz.
Şu anda fark etmezler ama lisede büyük billur geçecekler bu çocukla. İnanılmaz hem de. Bu arada renktaş Belhoş mu yoksa Küçük Ali mi?Bunların aileleri bunun farkında değilse bizim yapacağımız bir şey yok
Pp mi süslüyor küçük Ali
Küçük Ali tabi rdsh. Camiamıza katkıları daha çok Beranda'ya göreŞu anda fark etmezler ama lisede büyük billur geçecekler bu çocukla. İnanılmaz hem de. Bu arada renktaş Belhoş mu yoksa Küçük Ali mi?
Ahahahahaha. Little AliiiiiiiiiKüçük Ali tabi rdsh. Camiamıza katkıları daha çok Beranda'ya göre