- 28 Temmuz 2019
- 46.895
- 47.481
- 3.633
@Doruk Ata TANRIVERDİ operasyon gelmiyor mu yakın zamanda 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazıyorum kanka ama herifler çıldırdı benim postlarım çok masum kalıyor@Doruk Ata TANRIVERDİ operasyon gelmiyor mu yakın zamanda![]()
dün birisi cesetle fantazi kurmuş şu aralar olumlu post atarsam mıhlarlar beniyazıyorum kanka ama herifler çıldırdı benim postlarım çok masum kalıyor![]()
Sil lan modsun xd editleyemiyorum sileniyorun xdbanlatacaksın beni sil bu postu![]()
Banada üyelik ac yavyazıyorum kanka ama herifler çıldırdı benim postlarım çok masum kalıyor![]()
E postayı nerden alıyon? Domainin mi var¿yazıyorum kanka ama herifler çıldırdı benim postlarım çok masum kalıyor![]()
Bunu Emre Belözoğlu mu yazmış?![]()
emre belözoğlu
her şeyden önce fanatik düzeyde bir fenerbahçe taraftarıdır. futbolcuyken de böyleydi, sportif direktörken de bu böyledir. hatta hakan şükür ve arif erdem'in anlattıklarına göre profosyonellik gereği…eksisozluk.com
ortak bir operasyonda buluşalım öyleyse.dün birisi cesetle fantazi kurmuş şu aralar olumlu post atarsam mıhlarlar beni
paralı mail için mi diyorsun kanka ? girişe öyle bir madde koymuşlar 10 sene önce mi 20 sene öncemi belli değil.E postayı nerden alıyon? Domainin mi var¿
Dalıyorum patronortak bir operasyonda buluşalım öyleyse.
paralı mail için mi diyorsun kanka ? girişe öyle bir madde koymuşlar 10 sene önce mi 20 sene öncemi belli değil.
umursama yahoo veya yandexten al geç![]()
Destekledigim bir davranışDalıyorum patron
sonunda bir işe yaramışlar ağaçlar oksijen kaynağıdır. bu güne kadar oksijen israfı yapıyorlardı.Yıllardır aynı espri
5-10 yıl daha da sürecek sanırım![]()
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gençlerli adamı öne almışlar öncesindeYETER ARTIK!
Gençlerli adamı öne almışlar öncesinde
Ulan hahahhaa