Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.198
- 28.901
- 2.848
reis yönetim istifa diyenlere ayar olmuş. ali koçcu heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaptik da gune mahmutca bir mesajla baslamayi hakettik acabaTottenham'ın bu sezon aldığı galibiyet, yenilgi, beraberlik sayısı ile Fenerbahçe'nin aldığı galibiyet, yenilgi, beraberlik sayısı eşitmiş.
Dahası var. Tottenham ve Fenerbahçe bu sezon maçlarını aynı gün yapmış.
Çok daha fazlası var. Alınan galibiyetler, mağlubiyetler, beraberlikler aynı hafta gerçekleşmiş.
şeklinde bir tweet okumuştum. Bu postu yazarken trollenmiş olabilir miyim acaba düşünüp kontrol ettim. Maalesef trollendim. Sadece son 7 haftadır aynı gün oynuyorlar.
Sesli güldüm. Mizahı seviyoruz.Ne yaptik da gune mahmutca bir mesajla baslamayi hakettik acaba
☆☆☆☆
Tottenham'ın bu sezon aldığı galibiyet, yenilgi, beraberlik sayısı ile Fenerbahçe'nin aldığı galibiyet, yenilgi, beraberlik sayısı eşitmiş.
Dahası var. Tottenham ve Fenerbahçe bu sezon maçlarını aynı gün yapmış.
Çok daha fazlası var. Alınan galibiyetler, mağlubiyetler, beraberlikler aynı hafta gerçekleşmiş.
şeklinde bir tweet okumuştum. Bu postu yazarken trollenmiş olabilir miyim acaba düşünüp kontrol ettim. Maalesef trollendim. Sadece son 7 haftadır aynı gün oynuyorlar.
link verir misin bakalımEkli dosyayı görüntüle 141806
Ekli dosyayı görüntüle 141807
Ekli dosyayı görüntüle 141808
Ekli dosyayı görüntüle 141809
Acayip korkuyorlar la Angut.com u hiç böyle görmemiştim galiba
link verir misin bakalım
Ben hala aynı noktadayım yalnız, Kerem'in büyük potansiyel olduğunu düşünmüyorum. Son maçlarda baya formda olduğu doğru ama yetenek ve futbol aklı olarak bana göre Ferdi çok daha üst düzey bir oyuncu ve Kerem'in gördüğü değerin yarısını görmüyor. 4 sene önce bize değil de Galatasaray'a gitse kariyeri şu an bambaşka olabilirdi belki de.
Bu arada beğenirsiniz beğenmezsiniz ben fikrimi belirttim, siz de nitekim kendi fikrinizi belirtmişsiniz. Rüzgar sizin fikrinizden yana esince dönüp arşiv kurcalamanız hoş olmamış. Kerem'in formu tekrar düşebilir, kötü maçlar çıkarabilir ve bu sefer de sizin mesajınız alıntılanabilir. Zira kim haklı kim haksız yarışına çevirip olayı ego tatminine getirmeye lüzum yok.
Hadi keremi beğenmemeni anlayabilirim de ferdinin neyini beğendin renktas ? Bomboş vasat bir herif
bilmiyorum ki aklıma yaratıcı bir şey gelmiyorDoruk ne zaman operasyona çıkacaksın