Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela en basit örneği Antu ya girdim ilk karşıma çıkan mesaja bak renktaşım,

Mesajı Gönderen: 66YozgatFB:cLink:3652450

Florian Grillitsch´i biz alsak ya. Hamsiler ilgileniyormus oyuncuyla
Sen bu adama çok para istiyor ve düşüşte oyuncu demiyor muydun renktaş? Neden istiyorsun şimdi?

Galatasaray isterken Grillitsch çok para istiyor, oyuncu düşüşte oluyor ama Fenerbahçe ihtimalini keendi kafasında canlandırdığı anda neden Trabzon a bırakıyoruz bu adamı biz alalım oluyor :asd:

66Yozgat, Antu'nun elit müdavimlerinden biri, her bir yorumu o kadar değerli ki

1659979789903.png

Yozgatlının bunları ciddi ciddi yazdığını, fbli olduğunu zannetmiyorum ama muhtemelen bizim forumdan biridir, yıllardır trollüyor oradakileri. Şu kafaya erişmek kolay değil yoksa, fenerli olmasıyla, fanatik olmasıyla falan açıklayamayız :asd:

cdm leri willian arao olan adamlar lucas torreira'dan bişey olmaz diyorlar :D bunlar gerçekten çok komik camia. canım sıkıldıkça girip okuyorum,keyfim yerine geliyor.

16126.jpg
Yeşil donlu halı daha egzotik

66Yozgat, Antu'nun elit müdavimlerinden biri, her bir yorumu o kadar değerli ki

Ekli dosyayı görüntüle 172686

Yozgatlının bunları ciddi ciddi yazdığını, fbli olduğunu zannetmiyorum ama muhtemelen bizim forumdan biridir, yıllardır trollüyor oradakileri. Şu kafaya erişmek kolay değil yoksa, fenerli olmasıyla, fanatik olmasıyla falan açıklayamayız :asd:
bekle nelsson gider gitmez ramos = nelsson yazar🤣

fb takımdan memnun mu acil antu postu atın üstüme jesus eleştirisi görmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt