Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.438
Yazik la , cidden üzüldüm şu çocuğa
en önde icardinin ne işi var???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazik la , cidden üzüldüm şu çocuğa
Ek gıda alıyor bu, Coco olabilir. Ot kafası değil bu, ya kristal, ya Coco ya da damardan alıyor. Beyni çürümüş, bizim stada geldiginde alkol olsa yalpalar birşey olur, belli ederdi. Alkol değil derdi bunun.1 senedir yazıyorum, goygoyuna yazmadığımı, gayet ciddi olduğumu da her seferinde söylüyorum. Bakırköy ile Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinin boşaltılıp en başta Ali Koç ve fenerlilerin minimum 1 sene olacak şekilde bu hastanelerde tedavi edilmeleri lazım.
Valla üstat net olan gerçekten kafayı sıyırdığı, alkolle olacak iş değil zaten.Ek gıda alıyor bu, Coco olabilir. Ot kafası değil bu, ya kristal, ya Coco ya da damardan alıyor. Beyni çürümüş, bizim stada geldiginde alkol olsa yalpalar birşey olur, belli ederdi. Alkol değil derdi bunun.
Ek gıda alıyor bu, Coco olabilir. Ot kafası değil bu, ya kristal, ya Coco ya da damardan alıyor. Beyni çürümüş, bizim stada geldiginde alkol olsa yalpalar birşey olur, belli ederdi. Alkol değil derdi bunun.
Koç kalırsa İsmai'in tutulma ihtimali varmış diğer ihtimaller Montella ve Pioli imiş hoca olarak. Aziz'de ise ciddi ciddi Mourinho getirecek diyorlar.seçim ortamları
sonrasında hoca kararları (ismaili tutmayacaklar - keşke tutsalar)
taraftarın gene umutlu CL beklentisi
buna dair trasnferlr ve Euro 2024 süresince bazı işlerin yavaş gidecek olması
temmuz ortasında başlayan fikstür
şuralarda bile sıkıntı yaşanacağı çok belli. sırf o yüzden bile ismail belki kalır ha kendimle çelişiyorum.
mourinho mümkün değil - keşke becerse . o kadar maliyet ile egolu adam .. Aziz pençe geçiremediği kukla yapamadığı TD istemez.Koç kalırsa İsmai'in tutulma ihtimali varmış diğer ihtimaller Montella ve Pioli imiş hoca olarak. Aziz'de ise ciddi ciddi Mourinho getirecek diyorlar.
ulan konya sabaha kadar oynasa gol atamaz bize
atsalar biz 3 katını atarız ağır çöp takım
tozlar alındı mı?