Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 senedir yazıyorum, goygoyuna yazmadığımı, gayet ciddi olduğumu da her seferinde söylüyorum. Bakırköy ile Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinin boşaltılıp en başta Ali Koç ve fenerlilerin minimum 1 sene olacak şekilde bu hastanelerde tedavi edilmeleri lazım.
Ek gıda alıyor bu, Coco olabilir. Ot kafası değil bu, ya kristal, ya Coco ya da damardan alıyor. Beyni çürümüş, bizim stada geldiginde alkol olsa yalpalar birşey olur, belli ederdi. Alkol değil derdi bunun.

Ek gıda alıyor bu, Coco olabilir. Ot kafası değil bu, ya kristal, ya Coco ya da damardan alıyor. Beyni çürümüş, bizim stada geldiginde alkol olsa yalpalar birşey olur, belli ederdi. Alkol değil derdi bunun.
Valla üstat net olan gerçekten kafayı sıyırdığı, alkolle olacak iş değil zaten.

3301 cihangir kennedy aliçodan bin kat daha mantıklı konuşuyor, ben artık bu fenerliler üzerinde gizli bir sosyal deney yürütüldüğünü düşünmeye başladım :D

Rasim bununla ilgili bir şeyler söylemişti ne kadar doğru bilemem.

Aynen aynen fb elimizden alacak. Bazı fb taraftarı gerçekten kuş akıllı. Mükemmel kapaklamış

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

seçim ortamları
sonrasında hoca kararları (ismaili tutmayacaklar - keşke tutsalar)
taraftarın gene umutlu CL beklentisi
buna dair trasnferlr ve Euro 2024 süresince bazı işlerin yavaş gidecek olması
temmuz ortasında başlayan fikstür

şuralarda bile sıkıntı yaşanacağı çok belli. sırf o yüzden bile ismail belki kalır ha kendimle çelişiyorum.

seçim ortamları
sonrasında hoca kararları (ismaili tutmayacaklar - keşke tutsalar)
taraftarın gene umutlu CL beklentisi
buna dair trasnferlr ve Euro 2024 süresince bazı işlerin yavaş gidecek olması
temmuz ortasında başlayan fikstür

şuralarda bile sıkıntı yaşanacağı çok belli. sırf o yüzden bile ismail belki kalır ha kendimle çelişiyorum.
Koç kalırsa İsmai'in tutulma ihtimali varmış diğer ihtimaller Montella ve Pioli imiş hoca olarak. Aziz'de ise ciddi ciddi Mourinho getirecek diyorlar.

Koç kalırsa İsmai'in tutulma ihtimali varmış diğer ihtimaller Montella ve Pioli imiş hoca olarak. Aziz'de ise ciddi ciddi Mourinho getirecek diyorlar.
mourinho mümkün değil - keşke becerse . o kadar maliyet ile egolu adam .. Aziz pençe geçiremediği kukla yapamadığı TD istemez.

Montella milli takımda - haziranda turnuva - sonra izin yapar temmuz başında anca iş başı yapar 20 güne takım ile maç oynayacak , o da sakat başlangıç.

ismaili sadece oturup mantıklı düşünürlerse tutarlar (doğru hamle olur bu arada) ama ilk beraberlik - ilk takılma ilk sıkıntı 10 günde taraftar yakar ismaili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt