Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İNANILMAZ para vermişler bu adama...ne açıklanan... ne konuşulan kesin yalan olacak.

3 trübüne çıkıp pozlar - ali koç tercüman organizatör gibi sürekli karede falan..

aziz kitlesine oynamak için "her tribündnen insanlara forma foto şovu"

.......

Ulan adamı 19:07 de yürütmek için 2 dk tünel başnda 237842984 kişi bekledeiniz mal gibi...herif tam çıkarken TON TON BABA KÖFTE reklamı ile çıktı

SUCUK EKMEK yazdı herif yürürken...

adam zaten çizdi kendi karizmasını fena halde.

Arabistana yakın seviyede para verdiklerini düşünüyorum.

Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı

Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var

Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.

Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.
Sonsuza kadar direnemeyiz,bir yerde şampiyon olacaklar zaten bu kadar futbolu terörize etmeyle.Yapacak bir şey yok çok fazla bu konuda.

ya neden sampiyonluk baslamadan gitti tarzinda mesajlar yaziyorsunuz ki? :asd: alti üstü yillardir gecmis yillardan kalan basarilariyla hatirlanan mourinho yu getirdiler ayrica sampiyonlar ligine katilacaklar bu sezon cok daha fazla yorulacaklar. Biz bu kadroyla kac kulvarda yarisip Münih Manchester kopenhag demeden rekor kirarak sampiyon olduk.

Bu herifler kac yildir ayni yoldan gidiyor ve yine de basarili olamiyor.

Yakinda bizim ilgilendigimiz oyunculara da sulanirlar bu filmi kac sefer izledik.

Yeter ki Hoca ya ve Oyuncu grubuna güvenilsin. Yeter ki eksikler kapatilsin.

119 yıllık tarihimizin en önemli maçı diyordukya her maçtan önce, şimdide 120 yıllık tarihimizin en önemli sezonu. Öyle bir malafatın altına yatıyorlar ki bu sene de o sene olmazsa Yellow u sahibinin ve camiasının neticesine sokar kuşları tarihin tozlu raflarına yollarız. Şimdi tam konsantrasyon zamanı.

Sonsuza kadar direnemeyiz,bir yerde şampiyon olacaklar zaten bu kadar futbolu terörize etmeyle.Yapacak bir şey yok çok fazla bu konuda.

Tam da burada şampiyon yapmamak gerekiyor onları çünkü bu şekilde şampiyon olurlarsa daha da çok azacaklar. Her sene ağızlarından salyalar akıtarak sağa sola saldırıyorlar. Ya köpeksiz köyde değneksiz gezecekler ya da o değneği sokacağız bir taraflarına kuyruklarını kıstırıp çektirip gidecekler.

ya neden sampiyonluk baslamadan gitti tarzinda mesajlar yaziyorsunuz ki? :asd: alti üstü yillardir gecmis yillardan kalan basarilariyla hatirlanan mourinho yu getirdiler ayrica sampiyonlar ligine katilacaklar bu sezon cok daha fazla yorulacaklar. Biz bu kadroyla kac kulvarda yarisip Münih Manchester kopenhag demeden rekor kirarak sampiyon olduk.

Bu herifler kac yildir ayni yoldan gidiyor ve yine de basarili olamiyor.

Yakinda bizim ilgilendigimiz oyunculara da sulanirlar bu filmi kac sefer izledik.

Yeter ki Hoca ya ve Oyuncu grubuna güvenilsin. Yeter ki eksikler kapatilsin.
Kolpa adaş bu yönetim gerekli yerlere gerekli oyuncuları alir mi?

Feneri nasıl heme şampiyon ilan ediyorsunuz anlamıyorum - fener taraftarının girdiği fantaziye Gs taraftarsınında girmesi ultra trajik.

2 sene Erden timurumz olmayacak - Okan hoca biraz yalnız kalacak , bazı futbolcular (icardi başta) bu duruma tepki gösterebilir çünkü taraftar her zaman onların yanında olacak.

Top trasnfer hamlelerinde (bu erden timur var yok işi değil - yeterki 4 yıl boyunca mahfeden kontrat vermeyelim kimseye) ve Okan Hoca'da...

2 sene boyunca başarımız , florya ortamı Okan hocaya bağlı - işi zor ama imkansız değil.

Örnek vereyim. Mesela zaha yedek yapıldı ama kameralarda okan hocayla saçmalık yaşamadı di mi ? Erden Timur vardı - şimdi yok misal . öyle tepkilerde görebiliriz misal.

ayrıca Mourinho geldi diye (kaldı ki kaç sezondur bi romayla konferans kupası var - başka nesi var ? ) futbolcular x 5 performans vermeyecek. Stress baskısı maksimumda olan ortamda , başkanın ruh hastası , sen egolusun , futbolcuların paraya bakan tipler ..burdan bile bizim sıkıntımıza rağmen şampiyon olması çok zor onunda.

fener 100 M harcayacak diye karalara bağlamayın , bu yeni bir şey değil - bu yönde bakan Real Madird forumlarında yer arayabilir kendine misal.

Kolpa adaş bu yönetim gerekli yerlere gerekli oyuncuları alir mi?
Bu yönetimin sagi solu belli olmaz ama söyle bir gercek var Okan Hoca'yi da kaybetmek istemezler diye düsünüyorum. Yapmak zorunda oldugumuz iki net hamle var. Fatih Demireli'yi tutmak. Okan Hocanin istedigi adamlari almak.

tamda bu nedenden dolayı kafayı yiyorum işte - momentum sende , avantajların hepsi ssende , para durumunda kendine yetecek seviyede...

ve"koalisyon" (MÖ + DÖ idi bu yönetim sonuçta tek kadro kurulmadı başta) yönetimi içindeki GS'nin uzun zaman görüdğü en net yönetici tipini Nötr hale getiriyorsun içindeki dingiller yüzündne. Ben burda şahıs şahış Koç ile ticaret / iş bağlantısı olanların bile manipüle edildiğini düşünüyorum.

fener önümzdeki sezon kendi yaptığı işler yüzünden değil ama bizim beceriksizliğimizden kaynaklanan durumlar yüzünden alabilir ligi. süreçte ama oyuncu grubun, okan hoca gibi durumdan etkilenmemesi imkansız profiller var.

çok ama çok zor sezon geliyor.
Ben en çok şuna takılıyorum. İşte lise var şöyle elit kitle böyle kültürlü vs

Aysal’ın ilk yönetimi dışında 2000 sonrasında bir tane bile iyi yönetim kadrosu hatırlamıyorum.

Hep pasif bir ekip var.

Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı

Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var

Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.

Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.
oraya birde kibir abidesi olası TFF Başkanı servet yardımcı'yı da ekleyelim.

Ben en çok şuna takılıyorum. İşte lise var şöyle elit kitle böyle kültürlü vs

Aysal’ın ilk yönetimi dışında 2000 sonrasında bir tane bile iyi yönetim kadrosu hatırlamıyorum.

Hep pasif bir ekip var.
al benden de o kadar admirim...

bu gibi günlerde keşke fenerdeki sistemde olsak demiyor değilim - taraftar tavrını koysun seçimlere - etkisini gösterebilsin opsiyonu var ya orda.

ama bunun yanında da bugün dalga geçtiğimiz işlerinde önü açılıyor - yani parayı veren tivitter taraftarı etki etsinde istemem.

bunun nasıl önüne geçilir hiç bilmiyorum. Mustafa Cengiz'de galiba yanlış hatırlamıyorsam bu üyelik konularında biraz daha kriterleri gevşetelim gibi bir şeyleri vardı - adamın önüne geçtiler - adam sağlığından oldu resmen. (tekrar allah rahmet eylesin). Orada mesela net hatırlıyorum ibra muhabbeti altında o konuda üstüne gittiler ama olağanüstü seçim kararı almamıştır orda.

gerçekten en ufak fikrim yok bizim yapımızdaki pis kısmı nasıl yokederiz.

Spor kulübü olarak değil Elit Lonca gibi gören kitle var Galatasaray'ı. onlar farkında değil 30+ Milyon insan olmasa onların ne statüsü ne bir şeysi kalır GS üzerinden.

doğru transfere gen şampiyon oluruz - ama ne kadar yıpranırız bilmiyorum.
Fb'nin saha içi ve saha dışı onca artısına rağmen en büyük eksisi,camia yapıları.Anormal güçsüzler mental olarak,ve bu saha içine de dibine kadar sirayet ediyor.Bir puan kaybında aha boku yedik kafasına giriyorlar hemen,bahçıvandan aşçısına herkes sorumlu tutuluyor puan kaybından.99 puan toplamış hocalarına bile saygı göstermediler sezon boyu.

Şampiyonluk,bütün transferlerin mükemmel olması teknik ekibin her şeyi kusursuz yapması ve sahada takımın her maç mükemmel oynaması demek değildir.GS'nin şampiyon olduğu sezonlarda,teknik taktik birsürü hata,tutmayan bir sürü transfer vardır tek tek saysak sabaha kadar sayarız muhtemelen.Ama şampiyonluk,bütün bunlara rağmen camia olarak dirayetli durmak demektir.GS'yi FB'nin önünde tutan olay büyük ölçüde bu.

@Keramettin TANRIVERDİ aslında senin mesajına yazacaktım bunu da,mentionlamış olayım.Fb'nin bana göre şu camia yapısıyla olası tek şampiyonluk senaryosu,2022 Trabzon gibi bir yarış olmadan,erkenden puan farkını açıp gidecekler rakipsiz kalacaklar yani.Arkadan bir takipçi oldu mu,bunlar ikinci yarının ortalarına doğru inanılmaz baskı yaşamaya başlıyor her sezon.Bunun olmadığı bir sezon görmedim ben daha.Bunu da gördüklerinden,her sene bizi ilk yarıda erkenden ekarte etmeye çalışıyorlar.Geçen seneki en kritik maçlar,ilk 10-11 hafta bence sanılanın aksine.Şansımızın yaver gittiği çok maç oldu bu periyotta.Fb'nin 10'da 10'la lige başladığı yerde,ŞL fikstürüne rağmen biz de 11'de 10 yapmasak orada bu dediğim senaryo gerçekleşebilir ve şampiyonluğu verebilirdik adamlara.

Ezcümle,bir futbolcu FB'ye geldiğinde bana göre mental özellikleri,normale göre düşüş yaşıyor.GS'de de tepki gören futbolcular olsa da,genel olarak FB'den iyiyiz bu konuda.Haliyle FB'nin bizim önümüze geçebilmesi için,bayağı iyi bir kadroya sahip olması gerekiyor kalite olarak.En yakın örneği de 2004-2008 arası.Ki o 5 sezonda bile 2 şampiyonluğu kaptırdılar bize.Yoksa harcanan paralara baktığında,10 sezonda net rakam bilmiyorum ama en kötü ihtimalle FB-GS kafa kafayadır veya onlar daha fazladır.Ancak sonuç,bizim 5 şampiyonlukken onların 0.Teknik sebeplerden çok,büyük ölçüde kırılgan camialarıyla alakalı bu bence.Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama.

Son düzenleme:
Liseden hariç Galatasaray kendi elitlerini olusturmalı ama lise buna en büyük engel. Üyelik kontenjanları sınırlı. Böylece güç bela üye olsalar bile içeride başkanlığa aday olabilecek sayı desteğini bulamaz kimse. Liseyi ekarte etmedikçe bu bizans oyunları hep olacak.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bizimkilerinki de,bunlarınki de yanlış.Biz bir uçsak,bunlar diğer bir uç.Şampiyon olmuşuz 5. yıldıza 1 kalmış 24-19 yapmışız,tadını çıkarmak yerine hala Dursun istifa transfer bilmemne konuşuluyor.Onlar da önceki 10 sezon hiç yaşanmamış gibi saçma sapan gaza geliyorlar.Bence ikisi de makul değil
Biz aslında ne kadar şanslı olduğumuzun farkında değiliz, teknik ekip olarak, kadro olarak, kulüp kültürü olarak vs. Ama son birkaç yılda Fenerlilerin ne kadar fanatik olduğunu daha iyi anladım. Biz o boyutta olamayız çoğunluk olarak. Adamlar toplumsal histeri, toplumsal paranoya, toplumsal yıkım ne varsa yaşıyorlar ve hayatlarında tutunacak tek dallarını futbol gördükleri için böyle fuzuli şeylerle acayip mutlu ve umutlu olabiliyorlar.

Daha yeni Fenerli arkadaşla konuştum beynimi s.kti sabah sabah. Hayırlı işler dedim çıktım odadan.

Tek soru? Lig şampiyonluğunu en son hangi yabancı td kazandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt