- 2 Nisan 2012
- 43.371
- 22.337
- 2.888
ulan okurken bir anda serhat akın konuşuyor sandım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sonsuza kadar direnemeyiz,bir yerde şampiyon olacaklar zaten bu kadar futbolu terörize etmeyle.Yapacak bir şey yok çok fazla bu konuda.Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı
Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var
Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.
Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.
Olm sen 2019da da böyle diyordun 5 senede yine bir şey kazanamadılar.Sonsuza kadar direnemeyiz,bir yerde şampiyon olacaklar zaten bu kadar futbolu terörize etmeyle.Yapacak bir şey yok çok fazla bu konuda.
alti üstü yillardir gecmis yillardan kalan basarilariyla hatirlanan mourinho yu getirdiler ayrica sampiyonlar ligine katilacaklar bu sezon cok daha fazla yorulacaklar. Biz bu kadroyla kac kulvarda yarisip Münih Manchester kopenhag demeden rekor kirarak sampiyon olduk.Sonsuza kadar direnemeyiz,bir yerde şampiyon olacaklar zaten bu kadar futbolu terörize etmeyle.Yapacak bir şey yok çok fazla bu konuda.
Kolpa adaş bu yönetim gerekli yerlere gerekli oyuncuları alir mi?ya neden sampiyonluk baslamadan gitti tarzinda mesajlar yaziyorsunuz ki?alti üstü yillardir gecmis yillardan kalan basarilariyla hatirlanan mourinho yu getirdiler ayrica sampiyonlar ligine katilacaklar bu sezon cok daha fazla yorulacaklar. Biz bu kadroyla kac kulvarda yarisip Münih Manchester kopenhag demeden rekor kirarak sampiyon olduk.
Bu herifler kac yildir ayni yoldan gidiyor ve yine de basarili olamiyor.
Yakinda bizim ilgilendigimiz oyunculara da sulanirlar bu filmi kac sefer izledik.
Yeter ki Hoca ya ve Oyuncu grubuna güvenilsin. Yeter ki eksikler kapatilsin.
Bu yönetimin sagi solu belli olmaz ama söyle bir gercek var Okan Hoca'yi da kaybetmek istemezler diye düsünüyorum. Yapmak zorunda oldugumuz iki net hamle var. Fatih Demireli'yi tutmak. Okan Hocanin istedigi adamlari almak.Kolpa adaş bu yönetim gerekli yerlere gerekli oyuncuları alir mi?
Ben en çok şuna takılıyorum. İşte lise var şöyle elit kitle böyle kültürlü vstamda bu nedenden dolayı kafayı yiyorum işte - momentum sende , avantajların hepsi ssende , para durumunda kendine yetecek seviyede...
ve"koalisyon" (MÖ + DÖ idi bu yönetim sonuçta tek kadro kurulmadı başta) yönetimi içindeki GS'nin uzun zaman görüdğü en net yönetici tipini Nötr hale getiriyorsun içindeki dingiller yüzündne. Ben burda şahıs şahış Koç ile ticaret / iş bağlantısı olanların bile manipüle edildiğini düşünüyorum.
fener önümzdeki sezon kendi yaptığı işler yüzünden değil ama bizim beceriksizliğimizden kaynaklanan durumlar yüzünden alabilir ligi. süreçte ama oyuncu grubun, okan hoca gibi durumdan etkilenmemesi imkansız profiller var.
çok ama çok zor sezon geliyor.
oraya birde kibir abidesi olası TFF Başkanı servet yardımcı'yı da ekleyelim.Karşıda kibir abidesi sonsuz paralı bir başkan
Sonsuz egolu bir teknik direktör
Sonsuz egolu bir medya yapımcısı ve PR uzmanı, her devrin adamı
Muhtemelen mevcutun üstüne 100 m euro daha harcanacak bir futbolcu grubu var
Taşşak geçilecek bir durum göremiyorum, bu seneden daha fazla konsantre olmak gerekecek zira bizde yönetim diye bir şey yok.
Karakterli bir futbolcu grubu ile hoca var, çok çalışmadığın her senaryoda yenilirsin.
Uzatmaları oynuyoruz iyi bile geldik buraya kadar,ben beklemiyordum bu kadarınıOlm sen 2019da da böyle diyordun 5 senede yine bir şey kazanamadılar.
al benden de o kadar admirim...Ben en çok şuna takılıyorum. İşte lise var şöyle elit kitle böyle kültürlü vs
Aysal’ın ilk yönetimi dışında 2000 sonrasında bir tane bile iyi yönetim kadrosu hatırlamıyorum.
Hep pasif bir ekip var.
doğru transfere gen şampiyon oluruz - ama ne kadar yıpranırız bilmiyorum.Uzatmaları oynuyoruz iyi bile geldik buraya kadar,ben beklemiyordum bu kadarını
Fb'nin saha içi ve saha dışı onca artısına rağmen en büyük eksisi,camia yapıları.Anormal güçsüzler mental olarak,ve bu saha içine de dibine kadar sirayet ediyor.Bir puan kaybında aha boku yedik kafasına giriyorlar hemen,bahçıvandan aşçısına herkes sorumlu tutuluyor puan kaybından.99 puan toplamış hocalarına bile saygı göstermediler sezon boyu.doğru transfere gen şampiyon oluruz - ama ne kadar yıpranırız bilmiyorum.
Biz aslında ne kadar şanslı olduğumuzun farkında değiliz, teknik ekip olarak, kadro olarak, kulüp kültürü olarak vs. Ama son birkaç yılda Fenerlilerin ne kadar fanatik olduğunu daha iyi anladım. Biz o boyutta olamayız çoğunluk olarak. Adamlar toplumsal histeri, toplumsal paranoya, toplumsal yıkım ne varsa yaşıyorlar ve hayatlarında tutunacak tek dallarını futbol gördükleri için böyle fuzuli şeylerle acayip mutlu ve umutlu olabiliyorlar.Bizimkilerinki de,bunlarınki de yanlış.Biz bir uçsak,bunlar diğer bir uç.Şampiyon olmuşuz 5. yıldıza 1 kalmış 24-19 yapmışız,tadını çıkarmak yerine hala Dursun istifa transfer bilmemne konuşuluyor.Onlar da önceki 10 sezon hiç yaşanmamış gibi saçma sapan gaza geliyorlar.Bence ikisi de makul değil