Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb'nin saha içi ve saha dışı onca artısına rağmen en büyük eksisi,camia yapıları.Anormal güçsüzler mental olarak,ve bu saha içine de dibine kadar sirayet ediyor.Bir puan kaybında aha boku yedik kafasına giriyorlar hemen,bahçıvandan aşçısına herkes sorumlu tutuluyor puan kaybından.99 puan toplamış hocalarına bile saygı göstermediler sezon boyu.

Şampiyonluk,bütün transferlerin mükemmel olması teknik ekibin her şeyi kusursuz yapması ve sahada takımın her maç mükemmel oynaması demek değildir.GS'nin şampiyon olduğu sezonlarda,teknik taktik birsürü hata,tutmayan bir sürü transfer vardır tek tek saysak sabaha kadar sayarız muhtemelen.Ama şampiyonluk,bütün bunlara rağmen camia olarak dirayetli durmak demektir.GS'yi FB'nin önünde tutan olay büyük ölçüde bu.

@Keramettin TANRIVERDİ aslında senin mesajına yazacaktım bunu da,mentionlamış olayım.Fb'nin bana göre şu camia yapısıyla olası tek şampiyonluk senaryosu,2022 Trabzon gibi bir yarış olmadan,erkenden puan farkını açıp gidecekler rakipsiz kalacaklar yani.Arkadan bir takipçi oldu mu,bunlar ikinci yarının ortalarına doğru inanılmaz baskı yaşamaya başlıyor her sezon.Bunun olmadığı bir sezon görmedim ben daha.Bunu da gördüklerinden,her sene bizi ilk yarıda erkenden ekarte etmeye çalışıyorlar.Geçen seneki en kritik maçlar,ilk 10-11 hafta bence sanılanın aksine.Şansımızın yaver gittiği çok maç oldu bu periyotta.Fb'nin 10'da 10'la lige başladığı yerde,ŞL fikstürüne rağmen biz de 11'de 10 yapmasak orada bu dediğim senaryo gerçekleşebilir ve şampiyonluğu verebilirdik adamlara.

Ezcümle,bir futbolcu FB'ye geldiğinde bana göre mental özellikleri,normale göre düşüş yaşıyor.GS'de de tepki gören futbolcular olsa da,genel olarak FB'den iyiyiz bu konuda.Haliyle FB'nin bizim önüne geçebilmesi için,bayağı iyi bir kadroya sahip olması gerekiyor kalite olarak.En yakın örneği de 2004-2008 arası.Ki o 5 sezonda bile 2 şampiyonluğu kaptırdılar bize.Yoksa harcanan paralara baktığında,10 sezonda net rakam bilmiyorum ama en kötü ihtimalle FB-GS kafa kafayadır veya onlar daha fazladır.Ancak sonuç,bizim 5 şampiyonlukken onların 0.Teknik sebeplerden çok,büyük ölçüde kırılgan camialarıyla alakalı bu bence.Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama.
10 numara analiz - fener bu işte.

bizim içimizle bu kadar uğraşan/ hedefleyen bir fener yönetimide çok hatırlamıyorum. hep FT üzerinden saldırırlardı eskiden - hep fos çıkardı işin sonunda kendileri para = başarı anafikrinde oldukları için. bu mantaliye onlara tek şey kazandırıyor - "en kötü hep ikincisiyiz". bunun dışında garanti getirisi yok.

bizim dezavantjımız - son yıllarda (5 yıl gibi süreç diyeyim hatta) taraftarımız fener taraftarı gibi olmaya başladı - burdaki kastım tivitter gibi ortamlarda toksik tarftar kendi futbolcusunuda çiğniyor. bu endişe verici.

Genede bu sezon 1-0 önde başlıyoruz - umarım kaybetmeyiz. çünkü karşı tarafın "bakın bunu yaptık ve becerdik" politikasını kendilerinde başarılı kılmış oluruz - bir 10 yıl daha bu mantaliteyle kapışırız. kırıldıkça kırılmaları lazım.

önümüzdeki sezon şu ihtimalde yok - biz olamıyorsak başkası olmasıda mümkün durmuyor kağıt üzerinde. biz kötüyken bjk ve başakşehir olmuştu misal. artık o da yok gibi bri şey (bence)

ya neden sampiyonluk baslamadan gitti tarzinda mesajlar yaziyorsunuz ki? :asd: alti üstü yillardir gecmis yillardan kalan basarilariyla hatirlanan mourinho yu getirdiler ayrica sampiyonlar ligine katilacaklar bu sezon cok daha fazla yorulacaklar. Biz bu kadroyla kac kulvarda yarisip Münih Manchester kopenhag demeden rekor kirarak sampiyon olduk.

Bu herifler kac yildir ayni yoldan gidiyor ve yine de basarili olamiyor.

Yakinda bizim ilgilendigimiz oyunculara da sulanirlar bu filmi kac sefer izledik.

Yeter ki Hoca ya ve Oyuncu grubuna güvenilsin. Yeter ki eksikler kapatilsin.

Ben en çok şuna takılıyorum. İşte lise var şöyle elit kitle böyle kültürlü vs

Aysal’ın ilk yönetimi dışında 2000 sonrasında bir tane bile iyi yönetim kadrosu hatırlamıyorum.

Hep pasif bir ekip var.
Bizim lise tayfa hep köyden gelmiş, zorluklarla büyüyüp zar zor bir yerlere gelmiş tayfa herhalde. Elitlik* zenginlik* 4 nesille oluyor. Vehbi Koç bakkal olduğu için Amerika'da tras olunmaz çok pahalı diyor, Ali Koç milyonlar harcıyor. Sakıp ağa bir odadan diğerine geçerken ışıkları kapattıran adam, hacı ise yalida partileyen adam. 2 nesil var öyle tipleri görmemiz için ki bizim liseden mezunlar beyaz yakalı oluyor, ultra zenginler yok. Cogunlugumuz şehirde yaşayan koyluleriz ne yazık ki. Ki elitlik olcutumuz yanlış. Kendini geliştirmek yerine bir yerlere yanlayarak zenginliği elitlik olarak görüyoruz. İnan Kıraç denilen adamın senelerdir Galatasarayin sahibi gibi takılması hiç hoşuma gitmiyordu. Ya da koç grubunda çalışan tiplerin divanda atıp tutması. Hükümet kanadı da ayrı bir dert. En dobrasinin Fatih Altaylı olduğu kulüpte de iyi bı yönetim çıkmıyor.

Bizim lise tayfa hep köyden gelmiş, zorluklarla büyüyüp zar zor bir yerlere gelmiş tayfa herhalde. Elitlik* zenginlik* 4 nesille oluyor. Vehbi Koç bakkal olduğu için Amerika'da tras olunmaz çok pahalı diyor, Ali Koç milyonlar harcıyor. Sakıp ağa bir odadan diğerine geçerken ışıkları kapattıran adam, hacı ise yalida partileyen adam. 2 nesil var öyle tipleri görmemiz için ki bizim liseden mezunlar beyaz yakalı oluyor, ultra zenginler yok. Cogunlugumuz şehirde yaşayan koyluleriz ne yazık ki. Ki elitlik olcutumuz yanlış. Kendini geliştirmek yerine bir yerlere yanlayarak zenginliği elitlik olarak görüyoruz. İnan Kıraç denilen adamın senelerdir Galatasarayin sahibi gibi takılması hiç hoşuma gitmiyordu. Ya da koç grubunda çalışan tiplerin divanda atıp tutması. Hükümet kanadı da ayrı bir dert. En dobrasinin Fatih Altaylı olduğu kulüpte de iyi bı yönetim çıkmıyor.
Ciddi zengin bir kitle var bizde de ama kulübe vermiyorlar.

Ne iletişim ne de proje üretme anlamında da ben bir şey görmüyorum kongrede.

Erden’in geçen sene bulduğu sponsorluklar ya da Florya projesindeki fon modeli bile büyük inovasyondu.

Ciddi zengin bir kitle var bizde de ama kulübe vermiyorlar.

Ne iletişim ne de proje üretme anlamında da ben bir şey görmüyorum kongrede.

Erden’in geçen sene bulduğu sponsorluklar ya da Florya projesindeki fon modeli bile büyük inovasyondu.
Liseye ayak basana kadar GSli olmayan tayfa çoğu da ondan.Bizdekilere bak,çocukluktan bilmemneyden GSliyim diyenler genelde liseli olmayanlar oluyor Erden gibi falan.Zaten dikkat edersen,kulübe müdahil olup para harcamaya kalkanlar mesai ayıranlar da bu tarz adamlar oluyor,bizim gibi taraftarlar yani.Dursun Özbek'in mesela,liseye ayak basana kadar Galatasaraylı olduğunu hiç düşünmüyorum ben.Fenerdekiler öyle değil,çekirdekten daha çocukluktan FB ile yoğrulmuş adamlar oluyor,haliyle de futbol fanatizmi üst düzey o adamlarda.GS'dekiler liseyle onun kültürüyle GSli olan adamlar daha çok,haliyle boş beleş muhabbet gibi geliyor bu futbol falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt