Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikisi de eşit seviyede zekaya sahip, eşit ahlak ve şizofreniteye sahiptir.

Yav en azından Aziz Yıldırım "Durmuş saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir" misali bir adam. Ali Koç durmuş saat gibi bile değil.
Ali daha beter bana göre.

Maşallah hocam

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

rakip takım kongresinden enstantaneler diye bir başlık açılmalı, hepsini izleyemeyeceğim komik bölümleri gönüllü arkadaşlar kırpıp atsın :)

Aziz Yildirim gibi kirli ve mafyatik bir sahis bile Ali Koc'un yaninda peygamber gibi kaliyor. Ben Aziz Bey'i destekliyorum.

Cumhuriyet diyorlar kendilerine ama tam bir diktatörlük olmuşlar. Muhalefetten kimseyi konuşturmadılar.

Konusulmuyor diyorlar 7/24 sampiyonlugumuzu konusuyorlar

Biz şampiyonluk, karşı taraf Mourinho-seçim falan derken bu küçük camianın çaresizce kapıldığı romantizm ve hayalcilik beni öldürüyor. Utanmıyorlar da şunları yazarken.

Biz şampiyonluk, karşı taraf Mourinho-seçim falan derken bu küçük camianın çaresizce kapıldığı romantizm ve hayalcilik beni öldürüyor. Utanmıyorlar da şunları yazarken.
Emre akbaba o penaltıyı gole çevirse bunlar tarihten silinecekti..

artık gülüp geçemiyorum çünkü tweet altı aynı şekilde mantıktan yoksun kafa yapısına sahip kişilerin tweetleriyle dolu. böyle toksik ve beyinsiz bir boyuta hiç ulaşmamıştı bu futbol tayfa. son 3 sezondur beyi,nsizlik ve mantıksızlıkta altın çağını yaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt