Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artık gülüp geçemiyorum çünkü tweet altı aynı şekilde mantıktan yoksun kafa yapısına sahip kişilerin tweetleriyle dolu. böyle toksik ve beyinsiz bir boyuta hiç ulaşmamıştı bu futbol tayfa. son 3 sezondur beyi,nsizlik ve mantıksızlıkta altın çağını yaşıyor

kainatın en boş adamı

artık gülüp geçemiyorum çünkü tweet altı aynı şekilde mantıktan yoksun kafa yapısına sahip kişilerin tweetleriyle dolu. böyle toksik ve beyinsiz bir boyuta hiç ulaşmamıştı bu futbol tayfa. son 3 sezondur beyi,nsizlik ve mantıksızlıkta altın çağını yaşıyor

Şu beyinsiz şerefsizlerin Türk futboluna verdiği zararı hiçbir Federasyon başkanı vermemiştir. Milli Takım altında takımcılık yapmanın anlamı ne? Semih öne çıktığı zaman biz gurur duymayacak mıyız? Aman kendi oyuncumuz daha fazla öne çıksın diye çocuk altta kalsın isteyecek kadar namussuz muyuz?

Eskiden yoktu bunlar. Bu kansızlar çıkardı takımcılığı ve peşlerinde belki de yüzbinlerce cahil çoluk çocuğu sürüklüyorlar. Ülke futbolunun gündemini böyle aptalca, var olmayan şeylerle meşgul ediyorlar.

bjk tarafinda acik ara en antipatik bu Bülent Uslu zaten.

fb'de de malum baskan.

Beyinsizlik olsa sadece aptal der geçersin ama bu arkadaş, Adnan Moonfather, Ali K. gibilerin söyledikleri cidden zehirli. Can kaybıyla sonuçlanacak olayların bile fitilini ateşleyebilecek derecede fitne saçan, mantık yoksunu iddiaları peynir ekmek gibi paylaşıyor herifler.

Geçen gazetecilik ödülü almıştı bir de. Hitler ülkemizde olsa barış ödülü verir bunlar.

Bu mal yüzünden can uzun dışarıda kaldı
Not düşün bu zipçik 3 seneye anadolu takımlarında belki oynar
Leş ötesi

Hayata sürekli gülümseyerek bakan yaman keratada yakında bunlara benzeyecek, merak etmeyin.

Hayata sürekli gülümseyerek bakan yaman keratada yakında bunlara benzeyecek, merak etmeyin.

Bu sinek ikili muhabbeti ne? Neyle ilişkilendirip aşağılamaya çalışıyorlar?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Aziz yıldırım dursuna sinek ikili demişti zamanında, metaforun ne anlama geldiğini kendisi bile bilmiyor, güya 52 kagidindaki en değersiz kağıt diye dedi herhalde ama sebep ne bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt