Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalkan g.tleri tek transferle pufffff diye yerine oturtuyoruz yine..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Futbol akillarinin bats yorumu
Şu an olduğum yerde sokağa tükürsem, o tükürdüğüm sıvının içinde bunda olandan daha fazla IQ olur.

Bu herifin bu beyinsizlikle hayatta kalması mucize gerçekten. Fenerbahçe'nin vücut bulmuş hali bu y kafalı.

Su Ercanlar'in konusurken falan kafa ve goz hareketleri normal degil. Sanki biraz hasar var. Geyik yapmak icin soylemiyorum, dikkat edin.

Boyle bir tipin medya yuzu oldugu kulup anca bu kadar basarili olabilir iste..

Fener batsuayi kaybederse çok üst düzey bir forvet getirir. Salmamız lazım bunu fenere

Fenerbahçe taraftarı bunlara nasıl tahammül ediyor yahu? Bunlardan daha normal olmasına rağmen ROK, Evren Turhan falan görünce kanalı değiştiriyorum ben mesela.

Fener batsuayi kaybederse çok üst düzey bir forvet getirir. Salmamız lazım bunu fenere
şöyle bri detay var ama

dzekoyu postalasalar batshuai ilk 11 forvtei yapsalar arkasına çevresine harcama yapsalar 1 sezon giderler...

şimdi mecburen forvete para harcayacaklar dzeko ile o işler yürümez....beni sev meni sev yaptılar ama işin bu kısmını hesap etmediler muhtemelen...bizde icardi vardı hala icardi var hala üsteliyor o havayı sakat formsuz haliyle..

wonderkid forvet alamazlar - markette yaşlı yıldızlar var ....basacaklarsa çok parayı , alsınlar lukaku lwandoski falan döksünler inanılmaz paraları....bunların arkasına hala yedeklemeleri gerekir.

her şekilde bonservis + maaş yükü soktun adamlara - sırf maksat o değil batshuai maliyet kısmı tartışılır oraya girmiyorum , ama ligi bilen garanti kafa rahat forvet. 2li forvete de rahat dönersin. bu sezon vinicius zaha icardi sahaya salındığı ço maç oldu ...o açıdan çok daha verimli olur.

Dursun Özbek Yönetim Kurulu Toplantısı:

"Evet sayın arkadaşlarım biliyorsunuz bizim tekrar seçilme nedenimiz Beşiktaş'ın oyuncularını değersizleştirmek, amacımız şampiyon olmak falan değil, bundan sonraki 2 sene boyunca tek misyonumuz bu; herkesten bu noktada bir sonraki toplantıya kadar bir fikir üretmesini bekliyorum, bu size ev ödevi olsun"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt