Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.351
- 16.366
- 1.578
Hanzo bir "sanatçı"bu ne lan sokakta görsem yolumu degistiririm
kim olm bunlar kimdir necidir neye göre ünlü olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hanzo bir "sanatçı"bu ne lan sokakta görsem yolumu degistiririm
poyraz karayeldeki başrol idi galiba . onun dışında hiç bir olayını görmedim bilmiyorum.bu ne lan sokakta görsem yolumu degistiririm
Yav şunların formayı sırtına geçirir geçirmez 50-60 iq kaybediyorsun. Formayi çıkaran geri dönüyor kendi haline. İnanılmaz bişey ya. İş yerinde mesela ne bilgili adamlarla oturup konuşuyoruz bilim teknoloji falan derken konu futbola gelince direk sicisa geciyorlar. 1 degil 5 değil 100 tane örneğim var çevremde inanılmaz birşey. Gerçekten tıbben araştırılması gerekfbli sanatçılar fbtvde amigoluk yaparken sosyal medyada seviyeleri düşürürken bizim gs'li sanatçılar ise görünmüyor ortalıkta hatta gsli olduğunu bile bilmiyoruz çoğunun
ki böylesi daha iyi tabii ki. kenan ve kıvanç mesela gs'lidir ama ortalıkta görmeyiz pek böyle videolar falan çekmezler.
Oyuncu konusunda sana güvenirim osmanboğazındaki balgamı temizlemekten aciz çapulcular oyuncu olup paket maket diyorlar yav
Tek doğru işleri yok adamların.
Bu Fenerbahçeliler iflah olmaz.
Ümit Özat maç sonrası veryansın ediyordu şimdi krizi atlatmış aynı tas aynı hamam devam.
Objektiflik bunu gerektirir.Rahatsız olduğun bir gönderiye neden etkileşim veriyorsun? Bu da yetmezmiş gibi bir de forumdan etkileşim taşıyorsun bu gönderiye belki de farkında olmadan.
Futbol oynamissin ama yererli para kazanamamissin. Millet seni unutmus bile. Diploman da yok ki baska is yapasin. Eee iste bu hallere dusuyorsun sonraŞu Can Arat'ın hallerine ben utanıyorum ya, millet ne kadar salak hallere giriyor izlenebilmek için.
Gabriel Sara'yı görünce farkındalığı arttı adamların.![]()