- 23 Ocak 2019
- 22.385
- 28.907
- 2.183
Önder Özenyav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
hangi yorumcuydu o aradim bulamadim
bizim mactan sonra ne demis ona bakacaktim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önder Özenyav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
hangi yorumcuydu o aradim bulamadim
bizim mactan sonra ne demis ona bakacaktim
Hali hazırda zaten 3 0 olunca verilen o sokuk penaltıda hepsi dürüstlük timsali kesilmiş
O penaltıyla puan alsalar galibiyet alsalar kudurun zaaa xd derlerdi
Son 3 senede 200 penaltı aldılar kimi ceza sahasında olmayan foullerle kazanılan penaltılardı o zaman takla atıyordu hepsi mutluluktan
2019'da hakkımız olan galibiyeti ali palabıyık isimli dy'la çalınca hepsi gene yenemediniz diye zıplıyor, şerefsiz hocaları belki de şampiyonluktan ettik diye caka satıyodu. bunlara yağmurlu havada su bile fazla, o yüzden her saniye hazır ve nazır olacan ki hak ettikleri küsküyü verip böyle alfabeye tersten okutacan.Hali hazırda zaten 3 0 olunca verilen o sokuk penaltıda hepsi dürüstlük timsali kesilmiş
Son 3 senede 200 penaltı aldılar kimi ceza sahasında olmayan foullerle kazanılan penaltılardı o zaman takla atıyordu hepsi mutluluktan
Hali hazırda zaten 3 0 olunca verilen o sokuk penaltıda hepsi dürüstlük timsali kesilmiş
Alakasi yok, bunlar kendileri zavalli rolüne girdiler ve bizim safligimizdan bizimkiler acimaya basladi ama kanmayin, bi antuda maç konusuna girip, bizim öne geçene kadar orda nasil konusuyorlar haftalardir bir okuyun. Bunlar bir iki maç kazansinlar yine 'o sene bu sene'ye baslarlarbu sadece bende mi böyle yoksa eskisi kadar sarmıyor mu yaw
rekabet gerçekten bitmiş bile
Yok yav. Bunlara her gün koysak ben doymam. Doyumsuzum ben bu konularda.bu sadece bende mi böyle yoksa eskisi kadar sarmıyor mu yaw
rekabet gerçekten bitmiş bile
Keşke Mou yu dovselerİlk olarak yönetici mi döverler futbolcu mu?
Ülker ingiltereden fabrika satın alır, acun takım. Hep yatırım bunlar, asla para kaçırma falan olmaz oyle seyler o camiada (camia fener camiası değil)Acun'un bu işlere girmeden bu kadar futbol maçı izleyip ve takım satın alacak seviyeye gelmesi futboldan anlayacağını düşünürdüm.Herif futboldanda anlamıyor boşuna izlemiş bu kadar yıl maçları![]()