- 1 Ağustos 2009
- 45.356
- 44.067
- 4.258
Sormaya gerek yok adamı memelerinde boğar ağabeyimKendisine sor bizde yalan yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sormaya gerek yok adamı memelerinde boğar ağabeyimKendisine sor bizde yalan yok
Önder Özen onu diyen.yav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
hangi yorumcuydu o aradim bulamadim
bizim mactan sonra ne demis ona bakacaktim
önder özenyav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
Evet öyle diyen biri vardı hatırlayamadım ama Özat efsane övüyordu. Zortladı galiba o dayav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
Kaldırsam bükemezSormaya gerek yok adamı memelerinde boğar ağabeyim
Önder Özenyav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
yav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti
Sen kimsin üstatEvet öyle diyen biri vardı hatırlayamadım ama Özat efsane övüyordu. Zortladı galiba o da
Bu çekimde Osimhen tekrar Yunus'a verse golAris Tiryakiyan kanalı
En çok küfür Bu yayında olmuş bir de en Çok inananlar ve isyan edenler de
bir transfere özüne döner gitme sana muhtacım demeye başlar yine.bu türler böyle oluyor renktaşuyanma evresinde olan bir ifbli
devre arası t döneminde 25 milyonluk kazık bir futbolcu aldıklarında biat evresine girer
Önder ozenEmek Ege?
kimse yazmamış ama 19.01.2025 tarihnde de adanademirsporla maçları varkimse yazmamis sanirim 5 hafta sonra ts fb maci var
bakalim fb nasil gidecek o maca
sahaya cikabilecekler mi
yav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti