Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb morinho ve nesiriyi transfer etiginde
ben dedim ikiside cok yanlis transferler. movinho 50 milyon nesivi 20 arti 20 milyon maas. toplam 90 milyonluk kazik.

tr tarihin en büyük transfer fiyaskosu!

Acun'un bu işlere girmeden bu kadar futbol maçı izleyip ve takım satın alacak seviyeye gelmesi futboldan anlayacağını düşünürdüm.Herif futboldanda anlamıyor boşuna izlemiş bu kadar yıl maçları:LOL:

fb morinho ve nesiriyi transfer etiginde
ben dedim ikiside cok yanlis transferler. movinho 50 milyon nesivi 20 arti 20 milyon maas. toplam 90 milyonluk kazik.

tr tarihin en büyük transfer fiyaskosu!
Ben fb nin Oğuz Aydın dışında transferlerini komple yanlış buluyorum nedeni de şu mesela Amrabat mücadeleci oyuncu skor az uretir Maximin hızlı oyuncu adam eksiltir ama istenilen skoru uretemez Nesyri desen 1.forvet olarak kariyerinde az gol atmış ancak yardımcı forvet olarak pres yapabilecek bir oyuncu olur.Kostic i zaten bize de istemiyordum kadayıf topçu diye.Ancak Oğuz Aydini da aşırı beğenmeme rağmen skor üretmis ve genç bir oyuncu olduğu için doğru transfer olarak söylerim onu da oynatmiyorlar zaten.

Ben fb nin Oğuz Aydın dışında transferlerini komple yanlış buluyorum nedeni de şu mesela Amrabat mücadeleci oyuncu skor az uretir Maximin hızlı oyuncu adam eksiltir ama istenilen skoru uretemez Nesyri desen 1.forvet olarak kariyerinde az gol atmış ancak yardımcı forvet olarak pres yapabilecek bir oyuncu olur.Kostic i zaten bize de istemiyordum kadayıf topçu diye.Ancak Oğuz Aydini da aşırı beğenmeme rağmen skor üretmis ve genç bir oyuncu olduğu için doğru transfer olarak söylerim onu da oynatmiyorlar zaten.
Fb'nin transferlerinin çok kötü oyuncular olduğunu düşünmemekle birlikte tarz olarak yanlış oyuncular olduğunu düşünüyorum. Maximin mesela çalım, dripling, hız üst düzey ama ama toğu ayağına isteyen bir oyuncu zaten oynattığın diğer kanat Tadic, İrfancan'da topu ayağına isteyen bir oyuncuydu oraya mesela yine Fb ile adı geçen Terrier olsaydı oyunlarına çok daha pozitif etki ederdi. Amrabat transferi, Ferdi yedeği veya onun yerine oyuncu almaları lazımken İsmail yerine aldılar ki ben İsmail'i beğenen biriyim geçen sezondan 6 no alacaklarsa bile daha teknik Parades gibi birini almalılardı bence. Neysri en kötü transferleri en önemli özelliği hava topları olan bir santrafor büyük takıma çok bir şey vermez o hava toplarında Serdar Dursun'da ortalarda istediğini veriyordu zaten bağlantısı üst düzey bir adam almalılardı.
Bizim ise orta sahada hala net bir 6 numaramız yok mesela oyun tutmamız gereken yerlerde bunun sıkıntısı yaşıyoruz ve yaşayacağız da. İlla gidip 10-15 milyonluk oyuncu almaya gerek yok 3-4 milyona Fransa 2. liginden yada büyük takımlarının birinin alt yapısından vb. genç bir 6 no bulabilmeliydik.

İsmail Yüksek’in genel kanının aksine çok övüldüğünü düşünüyorum, o adamdan 6 no olmaz, dengesiz, panik bir oyuncu.

Ondan faydalanılacak rol Berkan gibi roller.

İsmail varken Amrabat niye alındı kanısı da bu yüzden yanlış, Amrabat net bir 6 numara ve oyunu tutmak istediğinde denge oyuncusu yapabilirsin ki o bile tam oturmaz topu kullanan takıma

yav birisi gecen "morinho skor odakli bir td, kötü futbol oynatiyor diye elestirmeyecegim onu hicbir zaman" demisti

hangi yorumcuydu o aradim bulamadim

bizim mactan sonra ne demis ona bakacaktim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt