- 2 Nisan 2012
- 40.502
- 20.028
- 2.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sayfa 246 da paylaştım bir tanesiniFenerlilerden stadyumvlog yapan kim var?
Negatif enerji kasma. "Gunaydin abi" de isimize bakalim.biz işçiler için gün bitti
Abine 1Negatif enerji kasma. "Gunaydin abi" de isimize bakalim.
İlk defa bir fb li mantıklı konuşmuş kadroları yaşlı ağır kontraya çıkacak dermanlari yok o yüzden maximine hep uzun top attılar.
Bring Ndombele back from Galatasaray and then sell to Fenerbache. Both clubs will hate us - we would have achieved something special
Burada başlığın konusu da hoşuma gitmişti. Adam bizim 3 forvetimiz Galatasaray'a gitse sırasıyla 4. 5. 6. forvet oluyorlar demiş. Cidden öyle durum.
Ben ilgilendikleri andan itibaren El Nesryi almalarını istedim 1.forvet dedikleri adamın kariyerinde gol sayisi 90 kusurdu.27 yaşında oyuncu forvet olarak 90 çok az bir rakam.19.5 milyon Euro ya hangi mantıkla alındı anlamış değilim.Elimizde Icardi varken adamların Dzeko kadar gol yapmış ikinci forvetlerini aldık. Sonra belki de Icardi'yi dahi yedek bırakabilecek Osimhen geldi. Şu an onların Dzeko'su bizde 4. olur. Nesimi'yi de Florya'da vururlar.
Jedijaster var muşmula gibi suratiylaFenerlilerden stadyumvlog yapan kim var?
Avrupa maçlarından en azz hasarlı çıkan takım ligi koparır ,avrupada daha çok kalan takım için ligi alma şansı zorlasir gerçek bu maalesefbjk eyuple berabere kalsa efsane olacaktı ya bunların moral bozukluguyla 4-5 hafta içinde ligi koparacak duruma gelebilirdik biz bjkyi ağırlayacağız fener de Trabzon'a gidecek bu surecte
Hangi Inter forumuymuş baskın yapalımBu yanmış şahıs her kimse Inter forumlarında böyle abuk şeyler yazıp duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 263666