Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih dingosu klupten uzaklistirilmali
Elestri kültürünü severim. Fenerin havlaması beni ırgalamaz, hata yapan, yan yollara sapan varsa savunacak değiliz. Ortada çamur at izi kalsin diyen varsa, onlarında hesap vereceği kurum icimizdedir. Bu yüzden sorun yok.

Elestri kültürünü severim. Fenerin havlaması beni ırgalamaz, hata yapan, yan yollara sapan varsa savunacak değiliz. Ortada çamur at izi kalsin diyen varsa, onlarında hesap vereceği kurum icimizdedir. Bu yüzden sorun yok.
Yalancinin birine itibar edip ortaligi bulandirmissa sorun var.

Yaşı yeten varsa bana fblilerin 96-2000 arasındaki psikolojilerini, durumları, mazerertlerini anlatabilir mi?
sadece derbi maçlarında aldıkları sıçmık galibiyetler ile övünüyorlardı.

yönetimlerinin transfer politikası aynı bugünkü gibi gs üzerine kuruluydu. gs'ın eski ve faal topçularına teklif götürmek, ilgilendiği oyunculara ihtiyacı olmamalarına rağmen araya girmek, fiyat yükseltmek vs vs...

bugün, üzerinden gs'a bok atmaya çalıştıkları h. sukur'un kapısında yatıyorlardı mesela. ne istese vereceklerdi...

gs rumen ekolünde başarıyı buldu diye, onlar da rumen ekolünü denediler. gs adrian ilie'yi aldı, fb sabin ilie'yi.

hiçbir zaman kendi futbol akılları, planları olmadı. işleri güçleri "gs'ı nasıl aşağı çekerim" oldu. "nasıl gs seviyesine gelirim" değil.

kısacası aynılardı. yine ligden çekilmekle, havuzdan ayrılmakla tehtid ediyorlardı.

federasyon başkanını gslı olmakla itham ediyorlardı.

yine tüm dünya fb'ye karşı güçlerini birleştirmişti...

bu arada, bir fbliyi üzemezsin, bunu sakın unutma.

o zamanki fblileri 7-1 yensen o 1 golü nasıl attık ama diye gslıları kızdırmaya çalışırlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt