- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Birşey dicem 2. Attığımız golde el filan diyorlarda önce deniz elle topla oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun'un uşağı. Bilerek yapıyor tabi kiBu Gökhan denilen insanın alıntıladığı tweetteki haberler kolpa.Bunu bilerek bu tweeti bu şekilde alıntılıyosa iyi niyetli olmadığı anlaşılır.Bunun olduğu Tv Kanal'ını rating kazandıracak 1 şekilde izleyen Galatasaraylı değildir..
Avundukları şeylere bi bakın hele ya. 12 yaşında ortaokul bebeleri gibi
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Çok ilginçtir Trio da böyle düşünüyor15. Dakika da Başakşehir’in on kişi kalmasını ve verilmeyen ner penaltıyı kimse konuşmuyor. Dakika 27’de maç bitmişti.
Akıl seviyeleri Ciro'dan düşük
Şu trio'nun değerlendirmelerini her hafta resmi hesaptan paylaşmak lazım ki ne kadar haklı oldugumuzu gösterelim.Çok ilginçtir Trio da böyle düşünüyor
Kesinlikle bugünden çok daha iyi durumdaydilar. Çünkü ara sıra Avrupa'da ve Türkiye de iyi işler çıkarıyorlardi sadece o dönem biz çok daha iyiydik onlardan. Zaten biz biraz düştük hemen 2001 de onlar kazandı Mustafa Denizli ile. Bugün gerçekten çok kötü yonetildikleri için psikolojileri o döneme göre cooook kötü durumda.Yaşı yeten varsa bana fblilerin 96-2000 arasındaki psikolojilerini, durumları, mazerertlerini anlatabilir mi?
Bugün firesiz gidiyorlar da her hafta resmi hesapta paylaşma işi ters teper çünkü bunlar bozuk saat misali sadece bugün her şeyi doğru yorumladı. Normalde hep ikicikli oynuyorlar ve algılara yenik düştükleri çok pozisyon oluyor.Şu trio'nun değerlendirmelerini her hafta resmi hesaptan paylaşmak lazım ki ne kadar haklı oldugumuzu gösterelim.
Ona el diyen bir tane hakem eskisi var o da erman. Bu sene kadrolu elemanBirşey dicem 2. Attığımız golde el filan diyorlarda önce deniz elle topla oynuyor
Hakem faciası bekliyorum. Bugün doğrandığımız maçtan sonra açıklama yapmaları tamamen takıma güvenmemelerinden. Şimdiden hakemlere baskı kuruldu, facia geliyorYarın konya puan alırsa olaya bak sen
ArttıralımYarın tüm forumu Konyasporlu olmaya davet ediyorum.
O Ses Türkiye jürisi olmak için ön şart olabilirFenerbahçe’li trio programı bile Galatasaray’ı doğradılar diyorken bu tür açıklama yapan Gökhan rezili ülkeyi terketmelidir.