Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2006 2008 onemli ama 2002 de cok zordu.
Açıkçası 2002 sonrası çok yerli kaçırdık. Özellikle Tuncay ve Gökhan + Alex'i biz alabilirdik. Burada Fatih Terim'i sorumlu tutuyorum. Özelikle Tuncay'i gazetecinin biri 2001'den beri Tuncay'i alan çok büyük iş yapar diye en az 10 defa yazmıştı. Takvim veya fotomaç.
Allah'tan Selçuk'u kaptırmadik
Selçuk Gsli olmasa gelmezdi, adam daha ucuz ücrete geldi bize. Ligin seyrini değiştirdi.

2006 2008 onemli ama 2002 de cok zordu.
Açıkçası 2002 sonrası çok yerli kaçırdık. Özellikle Tuncay ve Gökhan + Alex'i biz alabilirdik. Burada Fatih Terim'i sorumlu tutuyorum. Özelikle Tuncay'i gazetecinin biri 2001'den beri Tuncay'i alan çok büyük iş yapar diye en az 10 defa yazmıştı. Takvim veya fotomaç.
Allah'tan Selçuk'u kaptırmadik
2002 sonrası Sergeni kacirmasaydik bence 2003 de de şampiyon biz olurduk.

uzun zamandır fenerli biri yoktu çevremde

geçen gün birini gördüm yarım ağızla utana sıkıla fenerli olduğunu söyledi

gerçekten üzülmüştü ve fenerli olarak artık bir tutunacak dal aradığı çok barizdi

fenerliler beter olsun dedim sonra konuyu değiştirdim

konuyu uzatıp moralini daha çok bozmak istemedim

diyeceğim o ki çok dalga geçmeyin biraz hafiten alın

uzun zamandır fenerli biri yoktu çevremde

geçen gün birini gördüm yarım ağızla utana sıkıla fenerli olduğunu söyledi

gerçekten üzülmüştü ve fenerli olarak artık bir tutunacak dal aradığı çok barizdi

fenerliler beter olsun dedim sonra konuyu değiştirdim

konuyu uzatıp moralini daha çok bozmak istemedim

diyeceğim o ki çok dalga geçmeyin biraz hafiten alın
1000073203.webp

Yaw ben gitsem oyumu koccocuguna verecem desem beni bile uye yapar bunlar

2007'de de yarış yoktu Veli abi

Yarışlı son şampiyonlukları 2005
nasıl yoktu abi? bjk ile yarışıyorlardı ya...

hatta hata olmasın diye google'a da baktım şimdi.

30. hafta sonunda her iki takımın puanları 60a 58 imiş.

lig bitimine 4 hafta kala 2 puan fark yani.

mesela şu an gs ile fb arasında 5 puan fark var. yarış yok mu yani? :)

son 4 hafta bjk mal gibi 2 mağlubiyet almış.

nasıl yoktu abi? bjk ile yarışıyorlardı ya...

hatta hata olmasın diye google'a da baktım şimdi.

30. hafta sonunda her iki takımın puanları 60a 58 imiş.

lig bitimine 4 hafta kala 2 puan fark yani.

mesela şu an gs ile fb arasında 5 puan fark var. yarış yok mu yani? :)

son 4 hafta bjk mal gibi 2 mağlubiyet almış.
Tarafların psikolojilerine de bakmak lazım yarış diyebilmemiz için.Fb evet 10+ puan fark yapmadı ama söylediğin 30. hafta dışında herkes Fbnin şampiyon olacağını biliyordu o sezon,Bjkliler dahil.Tek 'acaba' olan hafta o Fb'nin Denizli'ye puan kaybedip İnönü deplasmanı öncesi farkın 2 puana indiği hafta oldu işte.

Haklarını yemeyelim 2003-2008 arası ciddi iyilerdi, bir kere kadroları hayvan gibiydi. Aziz sonrası özellikle istedikleri adamı alıyorlardı.

2006 ile 2008i almak tarihin en zorlu işleriydi.

Lincoln transferiyle başlayan süreçte transferde kafa kafaya gelmeye başladık ama öncesinde kadrolarımız hep çok zayıftı onlara karşı.

Yaz dönemi Fener herkesi alırken biz Saidou, Heinz ile falan kapatırdık ve sürekli yenilirdik.

Fenerin havası zaten bir bu dönemden iki de 70-85 arasından geliyor, onun dışında üstün oldukları hiç bir dönem yok ki 70-85 neyse de 2000lerin başlarında 6 ve 8i alarak orada da hegamonya kurdurmadık ama 4-5 sene champ olabilirlerdi yani kadrolar arası uçurumdu.
Bu kadar zayıf bir GS-BJK ikilisini yakaladıkları dönemde bile 2004-2011 arası 4 FB-2 GS şampiyonluğu var,GS durumu mali açıdan dengeye getirip FB'nin stad avantajını da elinden alınca şu anki durum çok sürpriz değil aslında baktığında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt