Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz bunlarin vizyonunu anlamamissiniz. Kupada yorulup ligde teklememizi planlamislar belli.

Jose Mourinho Writing GIF by DAZN

herifleri bu adam yönetiyor olm daha ne diyebilirim ben

türkiyede basarili olmak gercekten cok zor degil su ortamda

dursun gibi beceriksiz bir baskan bile besinci sampiyonlugunu görmek üzere

fikra gibi ülke

cöp edilen o kadar cok milyon var ki bence kimse basariliyim demesin türkiyede

Kısmen katılıyorum dediklerine ama milyonlar kısmını şöyle açmak isterim. Biz yanlış transfer yapsakta mecburduk harcamaya. Karşıda tarih boyunca bu kadar kullanmamış bir rakip var. Neredeyse Galatasaraylılar hariç herkes feneri şampiyon yapmak için uğraşıyor. Milyonları yanlışta harcasan bununla baş etmek cidden çok zor

Ali koc giderse asıl gs hegamonyası o zaman başlar

Hayvanlar gibi şike yapıp her yıl daha da bokunu çıkarıyorlar fbden puan alan takımların ağzına sıçıyorlar, alenen yatan bodrum gibi takımlar 10 dk bile konuşulmuyor. Her sene 500 puan almak zorunda kaliyoruz bu ne kadar surecek

nasıl yoktu abi? bjk ile yarışıyorlardı ya...

hatta hata olmasın diye google'a da baktım şimdi.

30. hafta sonunda her iki takımın puanları 60a 58 imiş.

lig bitimine 4 hafta kala 2 puan fark yani.

mesela şu an gs ile fb arasında 5 puan fark var. yarış yok mu yani? :)

son 4 hafta bjk mal gibi 2 mağlubiyet almış.
Büyük konuşma bizim de garanti değil daha

Kısmen katılıyorum dediklerine ama milyonlar kısmını şöyle açmak isterim. Biz yanlış transfer yapsakta mecburduk harcamaya. Karşıda tarih boyunca bu kadar kullanmamış bir rakip var. Neredeyse Galatasaraylılar hariç herkes feneri şampiyon yapmak için uğraşıyor. Milyonları yanlışta harcasan bununla baş etmek cidden çok zor

niye kardesim?

morata kutucu jalet jakups cuesta zallayi alinmasa bu sene sampiyon olamaz miydik?

cok cok büyük bir israf var ortada. cöpe atilan milyonlarca euro söz konusu. dogru insanlarin elinde bu para ile sen avrupada kupa kaldirirdin. biz ise kendi cöplügümüzde debelenip duruyoruz sadece.

ben memnun degilim kesinlikle.

Fb’nin muhalifleri ciddi anlamda kalkışma yapmaya çalışıyorlarmış ama koç istemedikten sonra hiçbir şeye güçleri yetmez

Koç ömrü yettiği sürece de elini çekmez, seçime gidip aday olmasa bile vekaleten birini atayıp yönetmeye devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt