Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye kardesim?

morata kutucu jalet jakups cuesta zallayi alinmasa bu sene sampiyon olamaz miydik?

cok cok büyük bir israf var ortada. cöpe atilan milyonlarca euro söz konusu. dogru insanlarin elinde bu para ile sen avrupada kupa kaldirirdin. biz ise kendi cöplügümüzde debelenip duruyoruz sadece.

ben memnun degilim kesinlikle.
Zaten buna katılıyorum. Benim demek istediğim başka bişeydi. Milyonlar harcamak zorundaydık bu pislikle mücadele etmek için ama evet çok daha iyisi yapılabilirdi

Fener'in bu şekilde devam etmesi çok güzel iyice paramparça olacaklar. Yönetim ve taraftar arası gittikçe açılıyor bu harika birşey bizim için. Yönetim taraftarı ve gerçek taraftar ayrı kafadalar. Geçen Kayseri maçından sonra ki protestoda bile bir birlik yoktu

Ali Koç, "Yıllarca değişmeyen o yapı, çatırdamaya başladı. Kolay kolay yerlerinden edilmeyecek başta bir önceki TFF başkanı, yönetim kurulu, özgül ağırlığı yüksek hakemler, gözlemcileri, TFF profesyonelleri ve kurullarda görev yapan isimler futboldan silinmişti. Mourinho'nun seneye şampiyon olacağından şüphem yok."

bu sezondan umudunu coktan kesmis

herif tüm fb camiasini deli yapti

bir tane akli basinda radikal düsünebilen fbli kalmadi dünyada

her seye ragmen tam destek veriyorlar

sastim kaldim öylece

as-you-wish-princess-bride.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt