Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece antu'yu değil donanımhaber fenerbahce bölümünü de taşıyın arada buraya, çok eşşek var orada iyi keyiflenirsiniz.
DH'nin pek tadı olmuyor. Doğrudan rakip takımlarla diyaloğa giriyorlar, kavga ediyorlar sürekli. Kendi aralarında birbirini yemeleri daha zevk veriyor :asd: Yoksa DH benim gizli bahçem :ubulut:

Çekilmezseniz şerefsiz haysiyetsizsiniz
Cekilirlerse de şerefsizler, çok değişmez😄

Bu arada, bizim takimin başkanı Ali Koç'un aziz yıldırımin paralı köpekler tarzı yaptığı aciklamanin onda birini yapsa Kaddafi gibi linclenirdi. Herif Fenerbahçe başkanı stadyumdaki sözde taraftarin bagirmasiyla istifa edecek biri değildir dedi. Ben taraftar olsam maça gitmem

Sen söyleyince bir göz gezdireyim dedim,Antu bayağı objektif bir yer oraya kıyasla.Bu neymiş böyle yahu :asd:
antu üye sayısı azaldığından beri eskisi kat tat vermiyor malesef .Birde artık adamlar bezmiş inanılmaz bir umutsuzluk hakim.Buraya atılcak kalitede güldüren mesaj yokeskisi gibi malesef

antu üye sayısı azaldığından beri eskisi kat tat vermiyor malesef .Birde artık adamlar bezmiş inanılmaz bir umutsuzluk hakim.Buraya atılcak kalitede güldüren mesaj yokeskisi gibi malesef
Yine umutlanır onlar merak etme sen,3-4 transfere bakar.Her yıl artık bitti bu sondu diyorlar yine umutlanmaya başlıyorlar gelecek sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt