Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.351
- 16.366
- 1.578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru fakat onda da bir ilki yaşıyoruz tarihimizin en rezil en yalancı yönetim ve başkanıyla bu başarılar geldi ama tabi bunda erdenin kurduğu kemik kadro ve okanin payı çok yönetim ve başkana rağmen adamlar 3 yıl şampiyon oldu ,güçlü bir başkan olsa daha iyi bir kadro kulüp adında somut güçlü şeyler yapılabilirdiSabah akşam övülen Aziz'in en büyük başarıları karşısında tarihin en kötü yönetimi Canaydın olması. Galatasaray iyi yönetildiği vakit her daim rakiplerini tokatlamıştır.
Dursun'un ilk dönemini biliyoruz zaten boşuna övmesinler hala Erden'in vizyonuyla gidiyoruz.Doğru fakat onda da bir ilki yaşıyoruz tarihimizin en rezil en yalancı yönetim ve başkanıyla bu başarılar geldi ama tabi bunda erdenin kurduğu kemik kadro ve okanin payı çok yönetim ve başkana rağmen adamlar 3 yıl şampiyon oldu ,güçlü bir başkan olsa daha iyi bir kadro kulüp adında somut güçlü şeyler yapılabilirdi
Güçlü bir başkanın kadrodan ziyade daha etkili olması gereken daha önemli bir alan var. O da Galatasaray'ın hakkını savunmak.Doğru fakat onda da bir ilki yaşıyoruz tarihimizin en rezil en yalancı yönetim ve başkanıyla bu başarılar geldi ama tabi bunda erdenin kurduğu kemik kadro ve okanin payı çok yönetim ve başkana rağmen adamlar 3 yıl şampiyon oldu ,güçlü bir başkan olsa daha iyi bir kadro kulüp adında somut güçlü şeyler yapılabilirdi
Kupayi kazanirsak Kolpa K'mal yapar misin tekrarŞampiyon olunmasa bunun 1 numaralı sebebi olacak yönetim başarısızdır.
80 m çöpe atılan para
Merit skandalı
Karaborsa skandalı
Cepten para cezası vermemek için basın açıklaması yapmamak
Kulübün haklarını savunmamak
Bankalar birliği yalanları
Kemerburgaz koloaları
Tüm yanlışları Osimhen piyangosu sineye çekti, o kadar.
Burada esas sıkıntı ve beni ciddi şaşırtan şey gs üyelerinin büyük genel kurulda bile onlarca yalanı 1 üyenin bile elestirmemesi oldu ,bankalar birligi, kemerburgaz ysni bi solukta pek çok şey sayılır eskiden olsa üyeler hesap sorardı eleştirirdi şimdi çok çok garipDursun'un ilk dönemini biliyoruz zaten boşuna övmesinler hala Erden'in vizyonuyla gidiyoruz.
Liseli olması büyük etken başkan liseli olunca üyeler bu bizden diye çok gitmiyor üstüne.Burada esas sıkıntı ve beni ciddi şaşırtan şey gs üyelerinin büyük genel kurulda bile onlarca yalanı 1 üyenin bile elestirmemesi oldu ,bankalar birligi, kemerburgaz ysni bi solukta pek çok şey sayılır eskiden olsa üyeler hesap sorardı eleştirirdi şimdi çok çok garip
Fener genel kuruluna döndük ,acaba diyorum dursun mamaliyormu bunları aklıma başka gelen yok
Bunlar TR’ye gelip hiç fener maçı izlemiş mi tribünde yaw
Bu adamları kanaat önderi yapanlar asıl sıkıntı
yabancilar bile ciddi sekilde t..sak geciyor bunlarla artik