Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah akşam övülen Aziz'in en büyük başarıları karşısında tarihin en kötü yönetimi Canaydın olması. Galatasaray iyi yönetildiği vakit her daim rakiplerini tokatlamıştır.
Doğru fakat onda da bir ilki yaşıyoruz tarihimizin en rezil en yalancı yönetim ve başkanıyla bu başarılar geldi ama tabi bunda erdenin kurduğu kemik kadro ve okanin payı çok yönetim ve başkana rağmen adamlar 3 yıl şampiyon oldu ,güçlü bir başkan olsa daha iyi bir kadro kulüp adında somut güçlü şeyler yapılabilirdi

Doğru fakat onda da bir ilki yaşıyoruz tarihimizin en rezil en yalancı yönetim ve başkanıyla bu başarılar geldi ama tabi bunda erdenin kurduğu kemik kadro ve okanin payı çok yönetim ve başkana rağmen adamlar 3 yıl şampiyon oldu ,güçlü bir başkan olsa daha iyi bir kadro kulüp adında somut güçlü şeyler yapılabilirdi
Dursun'un ilk dönemini biliyoruz zaten boşuna övmesinler hala Erden'in vizyonuyla gidiyoruz.

Güçlü bir başkanın kadrodan ziyade daha etkili olması gereken daha önemli bir alan var. O da Galatasaray'ın hakkını savunmak.

Başımızdaki beceriksiz işbilmez vasıfsız herifler aylardır hatta Dursun'u da işin içine katarsak yıllardır kulübün hakkını savunamıyor genel olarak savunmaya teşebbüs bile etmiyorlar.

Metin denen herif zaten haftalarca ortalarda yoktu aman yaptığım açıklamalardan ötürü para cezası ödemek zorunda kalmayayım diye. Bu adamların yolumuza bu kadar taş koymasına rağmen 3 sene art arda şampiyonluk yaşamak büyük başarı hatta mucize gibi bir şey.

Şampiyon olunmasa bunun 1 numaralı sebebi olacak yönetim başarısızdır.

80 m çöpe atılan para
Merit skandalı
Karaborsa skandalı
Cepten para cezası vermemek için basın açıklaması yapmamak
Kulübün haklarını savunmamak
Bankalar birliği yalanları
Kemerburgaz koloaları

Tüm yanlışları Osimhen piyangosu sineye çekti, o kadar.

Şampiyon olunmasa bunun 1 numaralı sebebi olacak yönetim başarısızdır.

80 m çöpe atılan para
Merit skandalı
Karaborsa skandalı
Cepten para cezası vermemek için basın açıklaması yapmamak
Kulübün haklarını savunmamak
Bankalar birliği yalanları
Kemerburgaz koloaları

Tüm yanlışları Osimhen piyangosu sineye çekti, o kadar.
Kupayi kazanirsak Kolpa K'mal yapar misin tekrar

Dursun'un ilk dönemini biliyoruz zaten boşuna övmesinler hala Erden'in vizyonuyla gidiyoruz.
Burada esas sıkıntı ve beni ciddi şaşırtan şey gs üyelerinin büyük genel kurulda bile onlarca yalanı 1 üyenin bile elestirmemesi oldu ,bankalar birligi, kemerburgaz ysni bi solukta pek çok şey sayılır eskiden olsa üyeler hesap sorardı eleştirirdi şimdi çok çok garip
Fener genel kuruluna döndük ,acaba diyorum dursun mamaliyormu bunları aklıma başka gelen yok

Off off ya 2024 yazı 2025 yazının fragmanı ise? Okan Buruk yine face timeda herkese ilk 11 sözü verir 😁

Burada esas sıkıntı ve beni ciddi şaşırtan şey gs üyelerinin büyük genel kurulda bile onlarca yalanı 1 üyenin bile elestirmemesi oldu ,bankalar birligi, kemerburgaz ysni bi solukta pek çok şey sayılır eskiden olsa üyeler hesap sorardı eleştirirdi şimdi çok çok garip
Fener genel kuruluna döndük ,acaba diyorum dursun mamaliyormu bunları aklıma başka gelen yok
Liseli olması büyük etken başkan liseli olunca üyeler bu bizden diye çok gitmiyor üstüne.

yabancilar bile ciddi sekilde t..sak geciyor bunlarla artik

Yetenek baska bir olay yetenegini modern futbola uydurup fizik kondisyon ile birlestirip sahaya yansitmak baska bir olay cocuk yetenekli ama halen fizigi ve kondisyonunust duzey futbol icin yetersiz

Gitsin yamala baksin nasil hayvan gibi
Adam 120 dakka top oynayip 4 gun sonra el classico oynuyor tık demiyor
Beni oynatmiyor diye trip atmayla olmuyor bu isler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt