Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler safları istediğimiz seviyede sıklaştırdı şike brothers ve Türkiye de olan küçük bayileri. Üst üste koyup karbon kağıdı ile..... Şampiyon olduğumuzda alıntılayacağım bu mesajı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu adam, kendisine gelen alıntıdan sonra ne yaptı? Tweetini sildi mi? Ya da kendini nasıl savundu?

Ya da hiçbir şey olmamış gibi mi yaptı ne yaptı yani çok merak ediyorum?
Sıçtı, sıvadı. Onu da eline yüzüne bulaştırdı.

-"AbiCumhuriyet'in yıkılmaz kalesi dimi fenerbaace "
-"tabi olm biz cekilsek ulkede futbol biter hepsi iflas eder ali koc var ya cok zengin istese hepimize para verir olm"

La adamlar devlet kurumuna karsi silahli teror orgutu kuralim diyor forumlarında ,ben diyorum bunlar muptezel,iyice deli ettiler kendilerini en akıllısı dediğimiz konu fener olunca harbuden rambo okandan farklari yok

Screenshot_20240411_085246_Chrome.webp

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-"AbiCumhuriyet'in yıkılmaz kalesi dimi fenerbaace "
-"tabi olm biz cekilsek ulkede futbol biter hepsi iflas eder ali koc var ya cok zengin istese hepimize para verir olm"

La adamlar devlet kurumuna karsi silahli teror orgutu kuralim diyor forumlarında ,ben diyorum bunlar muptezel,iyice deli ettiler kendilerini en akıllısı dediğimiz konu fener olunca harbuden rambo okandan farklari yok

Ekli dosyayı görüntüle 239683

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu postu aslında türkiyede siber birimine gönderip - toplumu yanlış yönlendirme ve germe bağmında alınmalı bu tarz konuşanlar.

hatta ileri gidiyorum tivitter falan banlanmalı bu ülkede - en azından haber kanalı olmayan hesapların hiç birine mavi tik verilmemeli - kişisel hesaptan yazmak yasaklanmalı. her türlü sosyal medya organı için geçerli bu - firma / kurum / kulüp ve kadroları yazsın çizsin.

bizim toplumumuzda düşünce özgürlüğü yok - fikir fanatikliği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt