- 1 Ağustos 2009
- 46.948
- 49.230
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam, kendisine gelen alıntıdan sonra ne yaptı? Tweetini sildi mi? Ya da kendini nasıl savundu?
Sıçtı, sıvadı. Onu da eline yüzüne bulaştırdı.Bu adam, kendisine gelen alıntıdan sonra ne yaptı? Tweetini sildi mi? Ya da kendini nasıl savundu?
Ya da hiçbir şey olmamış gibi mi yaptı ne yaptı yani çok merak ediyorum?
Yok ya ne silecek, hala savunuyor boyle oldugunuBu adam, kendisine gelen alıntıdan sonra ne yaptı? Tweetini sildi mi? Ya da kendini nasıl savundu?
Ya da hiçbir şey olmamış gibi mi yaptı ne yaptı yani çok merak ediyorum?
HahhahahaSıçtı, sıvadı. Onu da eline yüzüne bulaştırdı.
x.com
x.com

bu postu aslında türkiyede siber birimine gönderip - toplumu yanlış yönlendirme ve germe bağmında alınmalı bu tarz konuşanlar.-"AbiCumhuriyet'in yıkılmaz kalesi dimi fenerbaace "
-"tabi olm biz cekilsek ulkede futbol biter hepsi iflas eder ali koc var ya cok zengin istese hepimize para verir olm"
La adamlar devlet kurumuna karsi silahli teror orgutu kuralim diyor forumlarında ,ben diyorum bunlar muptezel,iyice deli ettiler kendilerini en akıllısı dediğimiz konu fener olunca harbuden rambo okandan farklari yok
Ekli dosyayı görüntüle 239683
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorumları okumanız yeterli
ulan 19:05'de kim açıkladı bizim cezayı maç öncesi? nerdeydin o zaman?
Edit: nitekim renkdaşım da söylemiş zaten: