Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fincanı taştan oyarlar....

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu ifadeyi çok iyi bilirim içeri doğru sıçmış.

Sadece Bülent’e en az 15 milyon TL teşvik teklif edilmiştir, bütün hafta yazlık satın alma planları yapıyordu muhtemelen

Arkadaşlar antudaki maç başlıklarına nasıl giriyorsunuz direk siteye girince bulamıyorum sadece kendi maçlarının olduğu forum açık link verebilecek var mı eğer açıksa

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim hesabim var, oyle giriyorum. Hesabin olmayinca mac basliklari gozukmuyor mu?

Beyler şu an düğündeyim, terasa kaçtım telefondan maç izlemeye. Maç 4-1 ken yanıma 60 yaşlarında dayının teki geldi, skoru sordu, sonra da fettullah öcalan galatasaraylı dedi. Sen bize terörist mi diyosun diyince, ne anlıyorsan artık dedi.

Fenerlisin galiba ali koc zehirlemis seni defol git şimdi dedim. Mal gibi kaldı 😁
Benzer durumla karşılaşınca fetonun de aq şikecinin de diyorum, sonra da dönüp soruyorum, ya sen?

Sessizlik olduğunda;

Şike yapmak orospuluksa şike yapani desteklemek orospu cocuklugudur diyorum ve yavas yavas kadrajdan çıkıyorum.

Çıkarsın bakalım çıkarabilirse, çok da fifi.

Beyler şu an düğündeyim, terasa kaçtım telefondan maç izlemeye. Maç 4-1 ken yanıma 60 yaşlarında dayının teki geldi, skoru sordu, sonra da fettullah öcalan galatasaraylı dedi. Sen bize terörist mi diyosun diyince, ne anlıyorsan artık dedi.

Fenerlisin galiba ali koc zehirlemis seni defol git şimdi dedim. Mal gibi kaldı 😁
Bizde misafir vardı, fetöcüsünüz dedi, o sayede şampiyonluk oluyorsunuz vs. fetö bitti ama dedim en çok fetöcü fenerden cıktı gel bakalım istersen gözaltı ve tutuklu sayılarına diyince sustu kaldı.

Sadece fbli taraftarların paylasımını paylasalım arkadaslar

twitterdeki dalga gecılen vıdeo gorsellerı mac baslıgına atalım

Benzer durumla karşılaşınca fetonun de aq şikecinin de diyorum, sonra da dönüp soruyorum, ya sen?

Sessizlik olduğunda;

Şike yapmak orospuluksa şike yapani desteklemek orospu cocuklugudur diyorum ve yavas yavas kadrajdan çıkıyorum.

Çıkarsın bakalım çıkarabilirse, çok da fifi.

Bizde misafir vardı, fetöcüsünüz dedi, o sayede şampiyonluk oluyorsunuz vs. fetö bitti ama dedim en çok fetöcü fenerden cıktı gel bakalım istersen gözaltı ve tutuklu sayılarına diyince sustu kaldı.

Aynen beyler, nerede olursa olsun yaşları kaç olursa olsun, pislik nefes kokularını çekmektense hakedene haddini bildirmek lazım. Bana böyle gelen olursa hiç acımıyorum

Arkadaşlar antudaki maç başlıklarına nasıl giriyorsunuz direk siteye girince bulamıyorum sadece kendi maçlarının olduğu forum açık link verebilecek var mı eğer açıksa

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üye olmadan okuyamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt