Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.720
- 11.625
- 1.473
Bülent Uygun Fenerbahçe’nin gerçekten içinden geçti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fincanı taştan oyarlar....
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fincanı taştan oyarlar....
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim hesabim var, oyle giriyorum. Hesabin olmayinca mac basliklari gozukmuyor mu?Arkadaşlar antudaki maç başlıklarına nasıl giriyorsunuz direk siteye girince bulamıyorum sadece kendi maçlarının olduğu forum açık link verebilecek var mı eğer açıksa
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer durumla karşılaşınca fetonun de aq şikecinin de diyorum, sonra da dönüp soruyorum, ya sen?Beyler şu an düğündeyim, terasa kaçtım telefondan maç izlemeye. Maç 4-1 ken yanıma 60 yaşlarında dayının teki geldi, skoru sordu, sonra da fettullah öcalan galatasaraylı dedi. Sen bize terörist mi diyosun diyince, ne anlıyorsan artık dedi.
Fenerlisin galiba ali koc zehirlemis seni defol git şimdi dedim. Mal gibi kaldı![]()
Bizde misafir vardı, fetöcüsünüz dedi, o sayede şampiyonluk oluyorsunuz vs. fetö bitti ama dedim en çok fetöcü fenerden cıktı gel bakalım istersen gözaltı ve tutuklu sayılarına diyince sustu kaldı.Beyler şu an düğündeyim, terasa kaçtım telefondan maç izlemeye. Maç 4-1 ken yanıma 60 yaşlarında dayının teki geldi, skoru sordu, sonra da fettullah öcalan galatasaraylı dedi. Sen bize terörist mi diyosun diyince, ne anlıyorsan artık dedi.
Fenerlisin galiba ali koc zehirlemis seni defol git şimdi dedim. Mal gibi kaldı![]()
lefter forumunda sadece kendi maç başlıkları var türk futbolu forumu görünmüyor eskiden antu cep forumunda görünüyorduBenim hesabim var, oyle giriyorum. Hesabin olmayinca mac basliklari gozukmuyor mu?
Antu.com, Fenerbahçe Taraftarının İnternetteki Kalesi
Antu.com, Fenerbahçe Taraftarının İnternetteki Kalesi.forum.antu.com
bunlar bızım mac baslıklarını bıle acamayacak kadar korkak bi forumBenim hesabim var, oyle giriyorum. Hesabin olmayinca mac basliklari gozukmuyor mu?
Benzer durumla karşılaşınca fetonun de aq şikecinin de diyorum, sonra da dönüp soruyorum, ya sen?
Sessizlik olduğunda;
Şike yapmak orospuluksa şike yapani desteklemek orospu cocuklugudur diyorum ve yavas yavas kadrajdan çıkıyorum.
Çıkarsın bakalım çıkarabilirse, çok da fifi.
Bizde misafir vardı, fetöcüsünüz dedi, o sayede şampiyonluk oluyorsunuz vs. fetö bitti ama dedim en çok fetöcü fenerden cıktı gel bakalım istersen gözaltı ve tutuklu sayılarına diyince sustu kaldı.
Bunu ben de geçen babama dedim.hadi İnşallah
axe1907_Fb · 46dk
#59.209
Bunlar bizim maça 6 0 intikamı için çıkacaklar Ali finali burada yapabilir.
Puzzle in son parçasıni tamamlar
İnşallah renktaş tek tutuncak dallarınıda mabatlarına sokmamız lazımBunu ben de geçen babama dedim.
Çok bariz adamları doğduklarına pişman edeceğiz.
Benim hesabim var, oyle giriyorum. Hesabin olmayinca mac basliklari gozukmuyor mu?

Üye olmadan okuyamazsın.Arkadaşlar antudaki maç başlıklarına nasıl giriyorsunuz direk siteye girince bulamıyorum sadece kendi maçlarının olduğu forum açık link verebilecek var mı eğer açıksa
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi