Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herif ne yaptı ne etti kendisini nefret konusunda herkesin önüne koydu.

Millet eskiden Volkan'dan Emre'den falan da nefret ederdi ama bu şeref yoksununun ulaştığı nefret boyutu bambaşka bir seviye.

Merak ediyorum fenerden ayrılınca başka kulüplerde başka statlarda nasıl barınacak bu omurgasız köpek. Sokakta nasıl dolaşacak.

Millet eskiden Volkan'dan Emre'den falan da nefret ederdi ama bu şeref yoksununun ulaştığı nefret boyutu bambaşka bir seviye.

Merak ediyorum fenerden ayrılınca başka kulüplerde başka statlarda nasıl barınacak bu omurgasız köpek. Sokakta nasıl dolaşacak.
Ya GSliydi bu herif aslında,para için Feneri seçti kendini kabul ettirmek için her haltı yiyor işte uzun uzadıya analiz edilecek bir konu değil

Sözde değişiyormuş Süper kupa kupa finalistleri ve ligdeki ilk 2 takım 4'lü bir turnuva gibi olacakmış sanırım bu İtalya'daki gibi. Dubai'de olacak diyen de var
Fenere kupa aldırmak için her türlü uğraş muhtemelen statü değişikliği falan
Hiç uğraşmasınlar direkt lig 2.sine versinler gitsin

Ya bu herifler en azından topçuydu. Sivas'tan bunu biz istemesek Ali falan araya girmez, bu denyo da şu an ya Sivas'ta devam ediyordu ya da şu an Pendik, A.Gücün'de falandı. Volkan'ın yerinde olsam ayı denmesini bununla aynı cümlede ismimin geçmesine tercih ederim.

Bunun derdi zaten vasıfsız bir bit olduğunu bildiği için bari malum takımın pislik biti olup değer görme peşinde. Bilmediği şey ise değersiz bit ilk temeyi yiyen olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt