- 2 Nisan 2012
- 43.360
- 22.334
- 2.888
gider paşa paşa yatarım. Hadi eyvallah güzel kardeşlerim benim.
Cimbombommm!
Cimbombommm!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modlardan Bu renktasa ban vermemenizi rica ederken tüm gsc camiası adına konuştuğumu söyleyebilirim.Beni cezalandırın.
Ne oldu Ulan
Herif ne yaptı ne etti kendisini nefret konusunda herkesin önüne koydu.
Şerefli olmayı taşıyamadım mı demişEzikliğini kabul etmiş bu açıklamayla
Ya GSliydi bu herif aslında,para için Feneri seçti kendini kabul ettirmek için her haltı yiyor işte uzun uzadıya analiz edilecek bir konu değilHerif ne yaptı ne etti kendisini nefret konusunda herkesin önüne koydu.
Millet eskiden Volkan'dan Emre'den falan da nefret ederdi ama bu şeref yoksununun ulaştığı nefret boyutu bambaşka bir seviye.
Merak ediyorum fenerden ayrılınca başka kulüplerde başka statlarda nasıl barınacak bu omurgasız köpek. Sokakta nasıl dolaşacak.
Sözde değişiyormuş Süper kupa kupa finalistleri ve ligdeki ilk 2 takım 4'lü bir turnuva gibi olacakmış sanırım bu İtalya'daki gibi. Dubai'de olacak diyen de varŞimdi sırada kodumun sekiztaşına koymak var süper kupada
Fenere kupa aldırmak için her türlü uğraş muhtemelen statü değişikliği falanSözde değişiyormuş Süper kupa kupa finalistleri ve ligdeki ilk 2 takım 4'lü bir turnuva gibi olacakmış sanırım bu İtalya'daki gibi. Dubai'de olacak diyen de var
Herif ne yaptı ne etti kendisini nefret konusunda herkesin önüne koydu.
Millet eskiden Volkan'dan Emre'den falan da nefret ederdi ama bu şeref yoksununun ulaştığı nefret boyutu bambaşka bir seviye.
Merak ediyorum fenerden ayrılınca başka kulüplerde başka statlarda nasıl barınacak bu omurgasız köpek. Sokakta nasıl dolaşacak.
bu ne anlatiyor yaw
Bunun derdi zaten vasıfsız bir bit olduğunu bildiği için bari malum takımın pislik biti olup değer görme peşinde. Bilmediği şey ise değersiz bit ilk temeyi yiyen olurHerif ne yaptı ne etti kendisini nefret konusunda herkesin önüne koydu.
bu ne anlatiyor yaw
Yahu arkadaş anlatmıştı zamanında. Bunu gençliğinde semtinde kahveye sokmazlarmış. Tokatlayıp dışarı atarlardı diye.