Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar kadar koyun kitle yok herşeye koşulsuz biat ediyorlar,çobanları ne derse ne yaparsa yapsın kabul ediyorlar

o yüzden dahada sacmalıklar dahada rezillikler peşlerini bırakmayacak

UEFA sormayacak sanki maç oynanırken başkan saha içinde ne geziyormuş.

UEFA'nın sitesinde adı ŞIKE'ye bulaşmış takımlar listesinde yer alıyorsunuz.

Şikeci olduğunuzu onaylayan adamlardan yardım mı bekliyorsunuz ha onun bunun çocukları.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şunları toptan yok edemedi göztepeliler de ona yanarım...

Uefa napsin aw baskaninin dayak yedi diye koruma mi tutacaklar

TFF'nin özerk bir yapı olduğunu Uefa'nın ülke için olaylara karışmadığını ne zaman anlayacak bu arkadaşlar? Bir ara uefa 28 şampiyonluğu onayladı diye de sallıyorlardı :D
sazan çok, bunlara da kelli felli adamlar bile inanıyor.
İnanılmaz.

Bunun çaresini söylemiştim yine söyliyim. Galatasaray taraftarı neden bein üyesi? Kimse almasa şuan köpek gibi o trio kadrosu değişcekti. Alternatif yöntemler var maç izlemek için. Koyun milletimiz var. Topluca hareket edemiyoruz sonrada böyle oluyor. Müşterisin para veriyosun paranla rezil oluyosun gidip yine alıyosun. 3 sezondur böyle bein. Yine yeniliyo herkes. Adamda istediği gibi trio kurar. Özetlerden görüntü çıkarır ekler. Maç içersinde pozisyonları düzgün göstermez vs vs.
Hepsinden vahimi yönetimsel olarak sadece Erden Timur biraz bu konunun üstüne gitti. Kesin susturmuşlardır adamı. Mevcut yönetim hiç ses çıkarmıyo. Ordan da gol yiyoruz aşırı yumuşaklar.
Evet ben alan gs taraftarına saygı duymam. İptal edeceksin toplu akıllanacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt