Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mal bunlar yaw

bugün fbli bi arkım bu yıl bizi daha çok kolluyolar bu doğru dedi ama geçen seneyi unutmadık dedi

noldu lan geçen yıl söylesene dedim hiçbir şey diyemedi, herifler paralel evrende yaşıyor resmen korkunç bi hal almaya başladı bu iş
Dayım ve 3 oğlu ailecek fanatik Fenerli. 2si benim gibi 40 üstü, biri de 38 yaşında, hepsi eski dönemlere de hakimler aslında. Ama ne zaman bir araya gelsek ve konu futbola gelse, "Galatasaray'da da x oluyormuş, Siz de bilmemkimi alıyormuşsunuz" tarzı söyledikleri şeyler her zaman bizim kaale bile almadığımız saçma sapan kolpa haber ya da duyumlar oluyor. Ya da tabi ki o sene "yapı" kimse o oluyor.

Aynısını fanatik Beşiktaş'lı arkadaşımda da gözlemledim. Sosyal medya feedleri sadece kendilerinin mağdur olduğu paylaşımlardan oluşuyor. Bizimkiler ise en azından kendi sosyal medya feedlerimde, sürekli yeni bir algı ve manüpilasyonla uğraştığımız için belki de hem onların gördükleri hem de bizim taraftarların onları çürütmeleriyle dolu. Bu nedenle kuzenler ne deseler anında çürütebiliyorum bi şekilde aklıma kalmış olduğu için, "He onu görmedim, duymadım" diyorlar ve konu kapanıyor. Özetle yıllar içinde birikmiş travmalarıyla psikolojik olarak başedebilmek için kendi balonlarında yaşıyorlar.

Ortak sanrıları "Türkiye'nin en büyüğü biziz, herkes bize düşman" olan bir taraftar grubunun realiteyi bu şekilde kolayca eğip bükebilmesine, en ufak pozitif gelişmede (Mourinho'nun gelmesi gibi) ve umut kırıntısında default ukala modlarına dönmelerine şaşırmamak gerekir ama sağolsunlar sürekli bizi şaşırtmayı başarıyorlar.

Gec0FZGXIAEYFHv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt