Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.037
- 36.528
- 2.773
bu fb ve bjk nın genel kurulları niye sebze hali gibi geçiyor
kabzımallar üye olduğu için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fb ve bjk nın genel kurulları niye sebze hali gibi geçiyor
Adalı'nın projelerde biraz hayal satma gibi özellikle gayrimenkul projesi. Scout'un başına önemli birine getirecekmiş o iyi bir vaat.Serdal Adalı iyi bir isim, iyi projeleri mevcut. Beşiktaş’lılar seçerse çok şaşırırım. Rahmetli Seba’dan sonra Demirören vs kendilerine reva gördükleri isimler çok garip
Adalı'nın projelerde biraz hayal satma gibi özellikle gayrimenkul projesi. Scout'un başına önemli birine getirecekmiş o iyi bir vaat.
Ben bilmem sadece o gayrimenkul işi yalan bir iş gibi geldi bana onun dışında Yücel'den daha iyi bir aday gibi duruyor Bjk için. Zaten 6 aylık seçiliyorlar aslında asıl seçimleri yazın o yüzden bu biraz bizim Yarsuvat dönemi gibi.Adalı’yı şahsen değil ama yakınen tanıyan birkaç kişi tanıyorum. Onlardan öğrendiğim kadarıyla öyle Demirören vs gibi bir tip değil.
Seçilirse umarım Hasan Arat ve öncesi gibi kendisini Fenerbahçe uydusu haline getirmez. Ben güzel rakipler görmek de istiyorum.
Ben bilmem sadece o gayrimenkul işi yalan bir iş gibi geldi bana onun dışında Yücel'den daha iyi bir aday gibi duruyor Bjk için. Zaten 6 aylık seçiliyorlar aslında asıl seçimleri yazın o yüzden bu biraz bizim Yarsuvat dönemi gibi.
Hiç sanmıyorum. Bu seçimde oy kullanma hakkı olmayan 10-20 bin yeni üye varmış. Emre Kocadağ falan aday olacak daha.Bu seçimi kazanan eğer abuk subuk rezil şeyler yapmazsa yazın da otomatik seçilir zaten
Bıktı insanlar sürekli beşiktaş'a başkan seçmekten
Sevgi seli
Serdal Adalı iyi bir isim, iyi projeleri mevcut. Beşiktaş’lılar seçerse çok şaşırırım. Rahmetli Seba’dan sonra Demirören vs kendilerine reva gördükleri isimler çok garip
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY