Kemal Islamoglu
Kırmızı Üye
- 21 Ocak 2010
- 1.301
- 535
- 1.683
Umarım bu konu yarın dolup taşar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Delik açmaya çalışıyor herhaldeBu doktor burada ne yapmaya çalışıyor?
Hele fetöcüye bak hele.
Adamlar izlemedikleri maçla ilgili açıklama yapmışlar herhalde atmışlardır taslaklara önceden GS kazanırsa atın bu mesajı diye öyle atmışlar gibi. Artık kendi taraftarlarını iyice aşağılamak bu diyecek bir şey yok.
yüce rabbim bu haramzadelere bu desteği verenleri...
başkalarının emeğini, hakkını ve kupalarını gasp edenleri...
bu duruma sevinip bir de bu haksızlığa isyan eden insanlara türlü hakaretler ve yalanlarla iftira eden bu iğrenç oluşumun şeref yoksunu iğrenç taraftarını en büyük lanetiyle lanetsin, iki cihanda yüzleri gülmesin.
bu fetonun hakem camiasında yapılanması yok ise beni de yatırıp siksinler amk. bu ligin gerçekçiligi kalmamıştır.
bu kadar çok tiyatro sever olduğunu görmek gözlerimi yaşarttı. yabancı hakem gelene kadar maç değil arkadaşlar oynanan oyun tiyatro. sezon başında da söyledim hiç maçları oynamaya gerek yok tüm puanları verin maklubecilere.
galatasaray'ın şampiyonluğu şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ligin kalanını oynamaya gerek yok. bu lobi ile, bu hakemler ile 2024-2025 sezonu 100 kere oynansın, galatasaray 100 kere namağlup şampiyon olur. bak 100'ünde de şampiyon olur demiyorum, 100'ünde de namağlup şampiyon olur diyorum. hayırlı işler.
mesele fenerbahçe meselesi değil. fenerbahçe 10. da olur belki hakem ittirmesiyle 2. de olur. haklıyken haksız duruma da düşer rezil de olur.
mesele beyni yıkanan milyonlarca gs taraftarı.
gs ve fb şampiyonluk için yarışırsa o ligin şampiyonu böyle maçlarda aldıkları 3 puanlarla galatasaray yapılır. kendinizi kandırmayın artık. götünüzü de yırtmayın artık. salın gitsin.
lehlerine olan bariz hakem hataları en kritik yerlerde zamanlarda oluyor sonra önlerine kemik atar gibi önemsiz pozisyonlar aleyhlerine oluyor olm kör müsünüz :d
Ifbye tutan haindir
Anlamadim gecen sene yabanci var gelince sampiyonluktan kopan bunlar degilmydi ?nasıl da kudurmuşlar ha
yabancı hakem gelene kadar tiyatroymuş
telefonunu çıkar diyen dayılar gibi la bunlar
ulan yabancı hakem nerden çıktı allahın dangalağı
ali koçla acun mu belirliyor sizin dünyayı algılama kapasitenizi artık tamamen
beter olun e mi
angut sürüsü sizi!!!