Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu hesabın daha da büyümesi lazım. Onun dışında ülkede bu Lübe Ayar gibi yalancı, iftiracı kişilere sözde çıkan ama ne işe yaradığını anlamadığımız dezenformasyon yasası yada sadece normal taraftara işleyen 6222'li yasaların bu kişilere neden uygulanmadığını anlamıyorum. Bu yasalar gerektiği gibi uygulansa özellikle sosyal, dijital, yazılı medyada bir çok sorun çözülecek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar fetö diye ağlayıp açıklamayı fetö hükümlüsü eski futbolcularına yaptırıyor. Bizim yörede bir laf vardır "sende s*ke sürecek kadar akıl yok" diye. Suyun karşı tarafına ithaf edilebilecek bir cümle.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Fetö fetö diye bağrınan, akabinde bir fetöcünün yorumlarını işlerine geldiği için doğru kabul edip sosyal medyada yayınlayan mal bir kitle.

Atkılılar hesabı bir fbliyi kucağından indirip diğerini oturtuyor
Müthiş bir hesap. Bunu yaparken de hep kanıtlarıyla yapıyor karşıdaki cevap bile veremiyor. Sokardi, Terimista bilmem ne gibi hesaplar takip edilip etkileşim verileceğine bunun gibi hesaplara verilmeli etkileşim ama ülkemizde okuyup doğruyu öğrenme değil salakça, saçma paylaşımlar yapan hesaplara veriliyor etkileşim.

Fenerbahçe'yi gelecekte bekleyen çok büyük bir tehlike var ve farkında değiller.

şu an medyaya çok fazla para yediriyorlar, yedirmediklerini acunun programlarına çıkarıp zengin ediyorlar ama bu yönetim değişikliğe uğradığında fenerli satılık kalemler bu talepte bulunmaya devam edecekler.

ümit özat örneğinde olduğu gibi önce birileri acuna ve ali koça sallıyor ve sonrasında satın alınıyor. tüm medyaya bu alışkanlığı istemeden yüklediler. bir galatasaraylı yorumcu asla bizden böyle bir şey nemalanamayacağını bilir ve ona göre hareket eder.

atıyorum yarın saadetin saran gibi dürüst bir adam fenerbahçe başkanı olursa ve kesinlikle ben paralı trollere para yedirmem derse o zaman kazan kaldırırlarr ve herifi linç ederler..

keza stadyumdaki istifaları susturan mamalanmış genç febeliler gibi...

parayla yapılan herşey eninde sonunda patlar.. biz gönüllerin şampiyonuyuz.

Fenerbahçe'yi gelecekte bekleyen çok büyük bir tehlike var farkında değiller.

şu an medyaya çok fazla para yediriyorlar, yedirmediklerini acunun programlarına çıkarıp zengin ediyorlar ama bu yönetim değişikliğe uğradığında fenerli satılık kalemler bu talepte bulunmaya devam edecekler.

ümit özat örneğinde olduğu gibi önce birileri acuna ve ali koça sallıyor ve sonrasında satın alınıyor. tüm medyaya bu alışkanlığı istemeden yüklediler. bir galatasaraylı yorumcu asla bizden böyle bir şey nemalanamayacağını bilir ve ona göre hareket eder.

atıyorum yarın saadetin saran gibi dürüst bir adam fenerbahçe başkanı olursa ve kesinlikle ben paralı trollere para yedirmem derse o zaman kazan kaldırırlarr ve herifi linç ederler..

keza stadyumdaki istifaları susturan mamalanmış genç febeliler gibi...

parayla yapılan herşey eninde sonunda patlar.. biz gönüllerin şampiyonuyuz.
Derken ? Dürüst adam mı tanımadın hayatında ?

Lan adamların türkücüsü, popçusu, ressamı, gitarcısı, 4 koldan algı yapıyorlar, Galatasaray'a saldırıyorlar.

Bizde sadece Şahan savunuyor.

Ya ahahah dinlediğini anlayamayan gerzekler ya

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt