Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.027
- 102.163
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında bütün mesele yanındaki saç denen vasıfsız. Galatasaray maçlarından sonra bu saç denen herif hep bu hakem tehlikeli kafasında bir şeyler kurmuş dedi her maçtan sonra kadıköy hariçBen şahsen Önder Özen'i beğenen biriydim. Zaten Galatasaray yorumlarını takip etmeye çalışıyordum. 2 sezon boyunca gerek Okan Buruk'u, gerek Galatasaray tribünlerini, kulüp anlayışını, futbolcularımı övdü, Metin Tekin'le yaptığı teknik programda çok güzel şeyler anlattı.
İlk sezonda sezon başı takım kısırken üretemezken oyunu oturmamışken ve herkes eleştirirken dahi "Çok ciddi olumlu emareler görüyorum, Galatasaray'ın oyunu ilerki haftalarda bambaşka seviyelere çıkabilir" deyip her hafta olumlu yanlarını anlattı dijital tahta önünde.
Ne olduysa bu sene Neo spor mu ne orada Serdar'la başbaşa program yapınca oldu. Çizgisini bozdu biraz.
Onun dışında da entelektüel birikimleri olan adamları seviyorum bu medyadaki, kişisel olarak. Cem Dizdar, Ali Ece vs. gibi. Takımları benim onların futbol dışı yorumlarını beğenmeme de mani olmuyor açıkcası.